Tarih: Pts Şub 04, 2008 11:44 pm Mesaj konusu: gitar pro arşivi yardım..
herkese selamlar.. herkesin birşeyler paylaştığına tanık olmak çok güzel.. ve ben de birşeyler paylaşmak istedim.. arkadaşlar yaklaşık 23000 adet tab içeren gitarpro formatında arşivimi paylaşmak istiyorum ancak fakülte paylaş bölümünden denememe rağmen beceremedim.. arşivde yüzlerce gitar ve bass gitar egzersizi bulunuyor.. arşivi 3e bölüp eklemeye çalıştım ama olmadı.. ya da ben çok sabırsızım.. çok fazla bekletti.. size faydalı birşeyler katmak adına yardımınıza ihtiyaç duydum.. yardımcı olursanız sevinirim seviniriz sevinirler.. (: teşekkürler.. ayrıca gitarpro4 ve gitarpro5 full versiyonları da mevcut.. ve gene ayrıca mükemmel gitar eğitim kitapları var elimde pdf formatında.. yngwie malmsteen,troy stetina gibi dünyaca ünlü vitrüözlerin kitapları.. solo gitar ve ritm gitar için yüzlerce alıştrma.. isteyene göndrebilirim..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz