| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
AÇERYA

|
Tarih: Pts Hzr 25, 2007 8:49 pm Mesaj konusu: gitar hakkında sorularım var... |
|
|
|
|
ben keman çalınca kardeşimde tutturdu bende gitar isterim diye.fakat gitarlar hakkında hiçbir bilgimiz yok.kardeşim henüz 10 yasında ne tür alacağımızı bilmiyoruz.hiçbir fikrimiz yok.araştırmak için en azından orta halli bir gitar markası bilmek gerekir.tavsiyelerinizi bekliyoruz.şimdiden teşekkürler  _________________ just look inside my soul...you will see yourself!... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
eulalie

|
Tarih: Pzr Tem 01, 2007 1:56 am Mesaj konusu: |
|
|
aynı durum
bende keman çalınca kardeşim gitara başladı..
öğretmeni yamaha c40 ı önerdi bize.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Prş Tem 05, 2007 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
sağlam bi gitar markası istiosanız valencia cg170 önerebilirmm bn onu kullanıorumm ve her yönden memnunumm
ayrıyetenn gitardan anlayan saygıdeğer insanlarr ben re majör basamıorummm deli olucamm ya çok bozuk ses çıkıo parmaklarım artık özürlü gibi durmaya başladı temiz ses çıkarcam dieee içinizde aynı durumu atlatmış olan varmıı zamanla otururmukii kaç gnden beri didiniyorummm  _________________ yol arkadaşım gördün mü duydun mu olup bitenleri?
kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri...
yalnızlaşmışız iyice üstelikte alışmışız!
hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile...
Eylül'^ümmmmmmmmm yerim yerim yerimmmmm    |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ada_yosun

|
Tarih: Cmt Tem 28, 2007 8:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
ehe eheeee parmaklarının haline üsüldüm ama daha çk çalış bir süre sonra hissetmezsin bile acıdıgını nasır falan olur ama korkma geçer başarılar  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Xtina555

|
Tarih: Cmt Tem 28, 2007 8:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
| aslında ilk başlarken parmakları soyulup,biraz morarabilir fakat zamanla geçer ve arkadaşımızın dediği gibi hissetmez bile.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Rados

|
Tarih: Cmt Tem 28, 2007 8:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ee herkes klasik gitar önermiş de, klasik gitar mı bakıyodunuz?  _________________ ...saçlarım... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ada_yosun

|
Tarih: Cmt Tem 28, 2007 10:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
tabiki de classıc önercez 10 yaşında abisine özenip gitar öğrenmek isteyen bir çocuğa elektro gitar öneremeyiz umarım bu istegi onu çk zorlar ve çk iyi bir gitar öğrencisi olur
ben admira juanita çalıyorum yani bunu da düşne bilirsiniz çk iyi ama daha böyle bir gitar için bence erken normal seviyede bir arenas falan alabilirsiniz çünkü 10 yaşında ki kardeşler küçük oldukları için pek kıymet bilmiyorlar biraz ilerledikten sonra yani 1 sene sonra becerebilecegini düşünüyorsa güzel bir gitar alırsınız başarılar umarım yardımcı olabilmişimdir |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Rados

|
Tarih: Pzr Tem 29, 2007 1:29 am Mesaj konusu: |
|
|
İlginç bir düşünce, 10 yaşındaki çocuk elektro gitar çalmaz demek mi oluyor bu tam anlayamadım, (ayrıca ablasına özeniyor:D) veya elektro gitarı dışlıyormusun nedir yani Tamam çok güzel "klasik" (classic ) gitar çalsın aferim, ama alındım biraz
Niye böyle düşünüyosun ki sonuçta o da gitar, çocuğun ne çalmak sitediğini bile bilmiyoruz, belki gitar isterken elektro gitar istedi, belki bass gitar istedi? Neyse klasik çalsın tamam (kendi içimdeki çatışmayı bitirdim ).
Bende Antonio Sanchez 1010 öneriyorum hadi, çok memnunum bu gitardan, ama kardeşin yeni başlayacakmış, o yüzden ne alsanız olur, yosunun dediği gibi pek değerini bilmiyorlar (çatlatmıştı benim eski gitarımı ) o yüzden pek pahalı şeyler almayın. Bi yamaha c40 alın gitsin  _________________ ...saçlarım... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ada_yosun

|
Tarih: Pts Tem 30, 2007 1:16 am Mesaj konusu: |
|
|
pardon düzeltiyim ablasına özenen küçük bir çocuk
arkadaşım sende alınma ben kimseyi kırmak için söylemedim ama bence en dogrusu o tabi biryerlerden görüp begenip elektro da çalmak isteyebilir bu gayet normal ama en dogrusu klasil gitar yani bence  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Rados

|
Tarih: Pts Tem 30, 2007 7:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yok canım ne kırılacağız böyle birşey için Arkadaş ta bıraktı gitti zaten konuyu, aldılar mı naptılar  _________________ ...saçlarım... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
krmkrml

|
Tarih: Pts Oca 21, 2008 11:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| eğer elektro gitarsa ki ben klasikle başlamayı tavsiye ederim orta halli bir cort,yamaha,fender squier,washburn olabilir.klasik olacaksa yamaha olabilir yada gitar satan yere gittiğiniz de yardım alabilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
asturias

|
Tarih: Pts Hzr 02, 2008 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
orta kalite bir sanchez alsaniz yeterli olucaktir:) ögrenme döneminde hem gtara yazık olmaz hemde rahat kavrar  _________________ yoktur ki kalbine kalbimin kini..
bence artik sende herkes gibisin. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Pts Hzr 02, 2008 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR KLASİKLE BAŞLAMAK TINILARI DUYABİLMESİ
İÇİN EN İYİSİ OLACAKTIR BENCE ONDA ÖĞRENSİN ELEKTROYU
SONRA ÇALSIN ZATEN Bİ ÖZENTİYLE BAŞLAMIŞ
YA 2 GÜN SONRA HEVESİ KIRILIRSA GİTARA
YAZIK OLUR :  _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
özgessss

|
Tarih: Pts Hzr 02, 2008 3:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
| özgessss yazmış: |
sağlam bi gitar markası istiosanız valencia cg170 önerebilirmm bn onu kullanıorumm ve her yönden memnunumm
ayrıyetenn gitardan anlayan saygıdeğer insanlarr ben re majör basamıorummm deli olucamm ya çok bozuk ses çıkıo parmaklarım artık özürlü gibi durmaya başladı temiz ses çıkarcam dieee içinizde aynı durumu atlatmış olan varmıı zamanla otururmukii kaç gnden beri didiniyorummm  |
okudum okudum yarıldım yaa  _________________ yol arkadaşım gördün mü duydun mu olup bitenleri?
kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri...
yalnızlaşmışız iyice üstelikte alışmışız!
hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile...
Eylül'^ümmmmmmmmm yerim yerim yerimmmmm    |
|
| Başa dön |
|
 |
|
asturias

|
Tarih: Çrş Tem 02, 2008 6:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
hahaha bende suan yarilms durumdaym özge =D _________________ yoktur ki kalbine kalbimin kini..
bence artik sende herkes gibisin. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
muzikan

|
Tarih: Çrş Tem 09, 2008 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ben admira ' nın alt modellerini tavsiye ederim yamahadan biraz pahalı olabilir ama değer farkı ortada... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
xbarisx

|
Tarih: Prş Tem 10, 2008 9:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Valencia CG 170-CG190 düşünebilirsin ... Bende CG 190 alacağım yakında beğendim kendisini  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|