| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
DEKAN

|
Tarih: Cmt Mar 15, 2008 9:17 pm Mesaj konusu: Fakülte İHBAR Butonları |
|
|
|
|
Birçok sayfamızda gördüğünüz İhbar butonlarına tıklayarak rahatsız olduğunuz konu içi mesajı ve özel mesajı yönetim ve modlarımıza şikayet edebilirsiniz. Konuların en altında bulunan ünlem işaretini kullanarak da konunun tamamını şikayet edebilirsiniz, bu alternatif olarak oluşturulmuştur, konunun ilk mesajındaki ihbar butonunu kullansanız da aynı görevi yapmaktadır..
Konu içindeki bir kişinin yazdığı mesajın yanındaki ihbar butonuna tıklayarak şikayet ederken konunun kaçıncı mesajı ya da kim tarafından yazıldığını tarif etmenize lüzum yoktur, bilgiler otomatik olarak bize ulaşmaktadır. Sizin yapmanız gereken sadece butona tıklayıp konu ile ilgili şikayetinizi dile getirmenizdir.. Aynı şekilde size atılan bir özel mesajdan şikayetçi iseniz ihbar butonuna tıkladığınızda özel mesajda yazan yazı, kimin gönderdiği bilgileri bize ulaşmaktadır. Gerekli görülen en kısa sürede yapılır..
Ayrıca bir üyenin profiline baktığınızda olumsuz bir yazı ile karşılaştığınızda üye profilini de ihbar etmek için altında bir seçenek de bulunmaktadır..
Bu sistemi kullandığınızda bize çok yardımcı olursunuz ve herşey daha sistemli işler..
Teşekkürler _________________ -Fakülte Kuralları (!)
Rahatsız Olduğunuz Konularda Lütfen İhbar Butonlarını Kullanarak Bize Yardımcı Olun. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
der_geiger

|
Tarih: Pzr Mar 16, 2008 12:33 am Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler sitemiz gelişmeye devam ediyor!! _________________ heeyy,
ne duruyorsun be,
at kendini denize geride bekleyenin mi varmış
ALDIRMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
aliakarsu77

|
Tarih: Pts Mar 24, 2008 11:39 am Mesaj konusu: Re: Fakülte İHBAR Butonları |
|
|
| DEKAN yazmış: |
Birçok sayfamızda gördüğünüz İhbar butonlarına tıklayarak rahatsız olduğunuz konu içi mesajı ve özel mesajı yönetim ve modlarımıza şikayet edebilirsiniz. Konuların en altında bulunan ünlem işaretini kullanarak da konunun tamamını şikayet edebilirsiniz, bu alternatif olarak oluşturulmuştur, konunun ilk mesajındaki ihbar butonunu kullansanız da aynı görevi yapmaktadır..
Konu içindeki bir kişinin yazdığı mesajın yanındaki ihbar butonuna tıklayarak şikayet ederken konunun kaçıncı mesajı ya da kim tarafından yazıldığını tarif etmenize lüzum yoktur, bilgiler otomatik olarak bize ulaşmaktadır. Sizin yapmanız gereken sadece butona tıklayıp konu ile ilgili şikayetinizi dile getirmenizdir.. Aynı şekilde size atılan bir özel mesajdan şikayetçi iseniz ihbar butonuna tıkladığınızda özel mesajda yazan yazı, kimin gönderdiği bilgileri bize ulaşmaktadır. Gerekli görülen en kısa sürede yapılır..
Ayrıca bir üyenin profiline baktığınızda olumsuz bir yazı ile karşılaştığınızda üye profilini de ihbar etmek için altında bir seçenek de bulunmaktadır..
Bu sistemi kullandığınızda bize çok yardımcı olursunuz ve herşey daha sistemli işler..
Teşekkürler |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
Ecem88

|
Tarih: Çrş May 07, 2008 9:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Güzel bir sistem olmuş site gerçekten gelişmekte ben bile daha yeni üye oldum site çok hızlı gelişti ben üye olğumdan bu yana |
|
| Başa dön |
|
 |
|
umutguler06

Durumu : Offline
|
Tarih: Pzr Hzr 01, 2008 3:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gercekten cok iyi olmuş. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanist92

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2008 10:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
| güzel olmuş fakat türkçeye çevrilmiş hali varsa çok makbule geçer gerçekten yeni başlıyacak biri olarak işime daha çokyayarar türkçesi teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
|
casceen67

|
Tarih: Çrş Hzr 11, 2008 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
| güzel bir uygulama |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemancinhryksl98

|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 2:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
| güzel sistem |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanın büyüsü

|
Tarih: Sal Tem 01, 2008 9:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
sistemi ben de beğendim. böle bir sistem yaptığınız için teşekkürler dekanım _________________ beni bana sor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
elf.altan

|
Tarih: Cmt Ağu 02, 2008 2:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
| güzel bi sistem olmuş teşekkürler |
|