Tarih: Sal Arl 11, 2007 6:37 pm Mesaj konusu: En uygun viyola
meraba ben viyola kursuna yeni başladım ve viyola alıcam. Acaba yeni başlayanlar için en uygun viyola hangisidir? beni bilgilendirirseniz çokkk mutlu olurum gerçekten şimdiden teşk. herkese _________________ !....:::::ViyOlisT:::::....!
valla 5 yıldır violayla tanışıklığım var bence violada gerçekten ilerlemek istiyorsan kesinlikle el yapımı al derim ama ondan önce tanıdığın güvendiğin birine danış sana yardımcı olabilecek ama bilmeyipte biliyormuş havalarında olanlara sorma bile kazıklarlar el yapımı diye fabrikasyon verirler eğerki el yapımına gücüm yetmiyor diyorsan çin yapımı alma yani fabrikasyon düşünüyorsan kesinle çin yapımı alma içine bak sonra sor araştır uzun bir dönemden sonra al derim sana alman yapımı fabrikasyonlar daha iyi oluyor birde hocanla gidersen iyi olur _________________ Türker Özişletici
Bana soracak olursan öğrenci viyolası al ilerletmeye başladığında profesyonel alırsın,şimdilik senin için en iisi öğrenci viyolası _________________ violist
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz