| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
sinner_angel

|
Tarih: Prş Oca 24, 2008 8:18 pm Mesaj konusu: EL YAPIMI KEMAN |
|
|
|
|
| arkadaşlar el yapımı keman istiyorum ama öyle kötü değil iyi bir el yapımı keman yapan birini tanıyorsanız lütfen yardım eder misiniz ? |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
Devil's_Tril

|
Tarih: Cum Oca 25, 2008 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
| izmirde ömer mumcu var ben izmirden almıştım kemanları çok güzel hatta o kadar hoşumuza gittiki okul orkestrasındaki 6 arkadaş aynı yerden aldık! kemanları barok tarzında kemanlar basbalkonları uzun olduğu için rezonansları düşük, çok yüksek volumlu deiller ama tonları çok güzel |
|
| Başa dön |
|
 |
|
savas.b

|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Ben bir luthier'im. Ankara'da veya yakınlarında oturuyorsanız size yardımcı olabilirim. Ayrıca Yaylı Çalgı Yapım bölümünü bitirdiğim Eskişehir'de de bu işi yapan arkadaşlarım var, onlara da yönlendirebilirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
cemocano

|
Tarih: Pzr Şub 17, 2008 1:35 am Mesaj konusu: |
|
|
| bende bırtane var satmayı dusunuyorum mesut gözalanın arastırdım turkıyede 3 tane varmıs bu kemandan |
|
| Başa dön |
|
 |
|
hasandemir74

|
Tarih: Prş Mar 27, 2008 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| cok iyi ve akort tutan bir keman olursa düşünebilirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
SuperMarıo

|
Tarih: Pts Mar 31, 2008 12:59 am Mesaj konusu: |
|
|
7. kemanı bul hem bedavaya gelir  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vatansever3555

Durumu : Offline
|
Tarih: Cmt Nis 05, 2008 12:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardes ne paranı cöpe at nede kotu bi keman al samsunda ahmet usta var istersen telefonunuda bulurum ck iyi bi usta hatta resimini salyangoz yerine heykel olarak işleyen birisi tam bir sanatkar ve kemanından cıkan sesler cok keskin ve tavında yurtdısına da cok yolluo gözüünü kapat al derim ben sormak istersen telefonunu almam ifcin meil atabilrisn _________________ iyi olma kötü ol ama adil ol |
|
| Başa dön |
|
 |
|
hepsi

|
Tarih: Prş Nis 10, 2008 8:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bingölde çok iyi keman yapan biri var |
|
| Başa dön |
|
 |
|
LÜTİYE AHK

|
Tarih: Prş Eyl 04, 2008 11:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben sana aradığın kalitede keman verebilirim yapımcı benim konservatuar çalgı yapım eski mezunuyum keman eğitimi 5 yıl bende çaldım ve ne yaptığımı biliyorum ..müşterilerim konservatuar ve güzel sanatlar liseleri..
profosyonel kemanlar yapıyorum çevirme yada revizyon değil..%100 el yapımı.
atölyeme gelirsen çalarak.. sesini duyarak ..içine sinerek alırsın ...
özelliklerini anlatmama gerek yok ..standart keman böyle olur..dünyada..  _________________ LÜTİYE A.H.K
www.atolye-f.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
testoster10

|
Tarih: Pts Eyl 29, 2008 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| yaa şu samsunlu ustanın ismi numarası yokmu kimsede yaa birisi bana yardım etsin lütfen adı ahmet akın galiba ustanın |
|
| Başa dön |
|
 |
|
irfan33

|
Tarih: Pzr Ekm 12, 2008 12:02 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben Mersinde Mustafa MADENDAĞ ayaptırdım mesajlarımda resimlerini görebilirsin bak istersen |
|
| Başa dön |
|
 |
|
raiden

|
Tarih: Sal Ekm 14, 2008 8:24 pm Mesaj konusu: ben birini biliyorum!!! |
|
|
cankayada birisi war
adı wolkan
konservaturdan keman yapımında dönem birincisi olarak çıkmış cok güzel kemanlar war aa biras pahalı  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
enisteke14

|
Tarih: Pzr Ekm 19, 2008 3:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
| istanbul varol müzik de iyi el yapımı keman yapar |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanncı

|
Tarih: Çrş Ekm 29, 2008 5:51 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar merhaba hepinize.ege üni calgı yapımdanım itü de de 1 yıl aynı bolumu okudum ahmet akından 1 keman 1 viyola aldım ustamdır kendisi şimdi bir keman daha teslim edicek bana.cok iyi tanırım çıraklığını yapmış biri olarak çok güzel kemanlar yapıyo ve hakikatten sanatçıdır.ısrarla gidip yerine tanısmanızı tavsiye ederim.çok güzel ağaçlar kullanır , özellikle cilaları ünlüdür ağaç ve bitki köklerinden yapıyo kendisi.yurt dışına cok keman viyola yolluyo.hatta şu aralar 25 tane civarı keman yapıyo aynı anda basladı teker teker bitiyo birini ben aldım.kemanların özellikle volume leri yüksek sazlar kendine gelince 6 ay sonra(cila ve tutkalın kurumasıyla)tonları da cok hoş.kim varsa tanırım bu camiada ve ondan alıyorum kemanlarımı hala daha yapmak nasip olmadı.9 senedir kemancıyım bana güvenebilirsiniz bu referanslar için ticari bir ilişkim de yoktur:).yaptığı işler garantilidir sorun cıkarsa halleder merak etmeyin.20 küsür yıldır bu işi yapıyo ve cok sayıda yapıyo(tamamen el yapımı) telefonu:05357241925 fiyatlar kalitesine göre cok cok uygun ayrıca fotograflarınızı verirseniz sipariş verirken kemanın salyangoza(sap kısmı) işliyo kellelerinizi:D bire bir aynen sizin yüzünüz kendinizle bakışmak hoş olabilir çalarken ya da torunlarınız sizin yüzünüzden ilham alır belki de.iyi günler dilerim _________________ CREMONA,İTALY |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|