Tarih: Sal Arl 25, 2007 6:52 am Mesaj konusu: ege üni.yaylı çalgı yapım bölümü
arkadaslar bu bölüme hazırlanıyorum aranızda imzirden hazırlanan yada bu okulda okuyan var ise yardımcı olursa sevnirim calısmak kurs almak derse girmek istiyorum..
arkadaşlar bende çalgı yapım okumak istiyorum ama gitar çalıyorum ve yaylı çalgı yapım için o bölümden bi enstruman çalmam mı gerek sınavda?yada bildiiniz okul var mı telli çalgılar yapımı bölümü olan ? sınavda neler soruyolar çalgı yapım için?aynı mı? _________________ zorbaya hak verenler,yüceltenler şimdi nerde?
selam ben oradan mezunum .sınav 2 aşama olarak düşün müzik kulağı ve el becerisi.
okulun sitesinde sınav aşamaları yazıyor..sınavdan önceki okulun 1-2 haftalık kursunu kaçırma çok faydası olur. başarılar.. _________________ LÜTİYE A.H.K
www.atolye-f.com
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz