yaw arkadaşım ben ne diyim ki size hicazı tam kalbimden vurdunuz süppersiniz yaa dayanamayıp inan piyanomun başına geçip sizinle birlikte çaldım
çok güseldii devamını izlemek için sabırsızlıkla bekliorumm
bu güzel çalışmanızı bizlerle paylaştığınız için teşşekkür ederim....
Benimki eleştiri sayılmasın, belli ki herbiriniz çaldığı enstrümanda uzmansınız.
aralara tekli olarak ufak taksimler koyarsanız daha hoş olur zanımca
çok güzel, keyif alarak dinledim ama solistiniz çok bi triplere girmiş bence hem ayagında terlik ve kaprisiyle de pek triplere de girememiş yani takım olsa hadi neyse
ya öylesine bi kayıttı arkadaşımın dediği gibi taksim felan olayı yapıyoruz da dediğim gibi öylesine bişeydi ... yaptık koyduk bakalım nasıl diye ... beğendiğiniz için teşekkür ederim ... devamı geliyo ...
ellerinize sağlık kardeşim... Gitarla darbukanın yerini deiştirin, darbuka uzaktan da duyulur da gitar ordan pek duyulmuyodu ) bi de bass' ın tonunu ayarlayın biraz daha işte maksat bişyler söylemekti _________________ Perküsyonist, gitarist çok az da kemanist.. Flamenko, flamenko dansı ve flamenko grubum hakkında bilgi için; www.dilekakdeniz.net veya facebook grubumuz; "Akdeniz Flamenco Ensemble".
çok güzel olmuş kardeşim.hepinizn yüreğine sğlık.kardeşim şimdi yorum olarak şunu söyliyim.
la karar.do# komalı geliyor doğru.ama bezen düz olarak geliyor.yandaki mandallardan komayı verdiriyosun.çünkü mandala dokunmayınca do# düz geliyor.buna dikkat etmelisin.
Tarih: Sal Ağu 21, 2007 6:24 pm Mesaj konusu:
bas gitarın akordu kanun ve kemanla uyuşmamıs ama onun dısında güzel tebrikler _________________ 1 ytlem olaydı fakültedeki herkese cay ısmarlardım ama yoook:)
çok güzel olmuş kardeşim.hepinizn yüreğine sğlık.kardeşim şimdi yorum olarak şunu söyliyim.
la karar.do# komalı geliyor doğru.ama bezen düz olarak geliyor.yandaki mandallardan komayı verdiriyosun.çünkü mandala dokunmayınca do# düz geliyor.buna dikkat etmelisin.
kardeş maksat hicaz zaten hicazın türk müziğine göre do# inden bir iki mandak indirip sesi hafif vibrasyonla hem diyeze benzetmek hemde daha güzel nağme katmak anladın yorumun için teşekkür ederim ...
[quote]Gitarla darbukanın yerini deiştirin, darbuka uzaktan da duyulur da gitar ordan pek duyulmuyodu
Arkadaş doğru demiş dabuka yakında çok belli etmiş kendini,gitar yok Bas pek duyulmuyo sebebi de darbukadır herhalde Arkadaş siz en iyisi darbukacıyı balkona çıkarın orda çalsın o yine de duyurur o arkadaş darbukanın sesini
Çok güzel olmuş yaaa tebrikler _________________ HeR BiR YaNLıŞ CeVaBıN İçİnDe YaRıM BiR DoĞRu GizLidiR.
''Asıl önemli olan ve halkı esir eden,içerdeki cephenin suskunluğudur.''
doktorr ümit yaşarın yürğeine sağlık sizede çok teşekkürlerr darbuka hastasıyım bulduğum her yeri darbuka haline getiriyorum bu şarkıyı ebru gündeş den dinlemenizide tavsiye ederim you tubede bulabilirsiniz
kardeşim gerçekten güzel olmuş ben haddimi aşmıycam üstadlar sölemiş herşeyi...ayrıca bazı bozuklarıda umursamayın...bekliyoruz diğer bayram şenpınar eserlerini de kalleş dünya falan .... ama yanlış anlamayın sadece bayram şenpınar değil yani ) _________________ Keman hüzünle zerafetin bir araya getirilmesiyle oluşan bir dünyadır...
Bu Bölümün Tüm Sayfaları | Sayfaya git 1, 2Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz