| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
tribalcanawar

|
Tarih: Cmt Ağu 25, 2007 1:35 pm Mesaj konusu: Dikte ve Solfej Nasıl Çalışırım? |
|
|
|
|
| Merhaba.. Eğitim fakültesi müzik öğretmenliği sınavlarına gireceğim, dikte ve solfej çalışmak için etkili bikaç yöntem arıyorum. Elimde Muammer Sun'un solfej kitabı var.. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
flutonyus

|
Tarih: Cmt Ağu 25, 2007 2:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
bütün çalışmayı şimdiye bırakmamışsındır umarım
etkilisini bilemem de küçük bir klavye bulabiliyorsan yada akord düdüğü bile işini görür sesleri düşüne düşüne soljef çalış ama dikteyi tek başına yapabileceğini sanmam önceden yazıp birine çaldırmalısın
umarım istediğin gibi geçer sınavların
sevgiler... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
tribalcanawar

|
Tarih: Cmt Ağu 25, 2007 2:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
(: tabiki şimdiye bırakmadım çalışmayı ama sadece daha çok ve Tek Başıma çalışabilmek için farklı yöntemler arıyorum kendim çalıp yazsam çok saçma olur özellikte dikte çalışmak , başkasıyla çalışmam da çok zor (: |
|
| Başa dön |
|
 |
|
DEKAN

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
kittycatt

|
Tarih: Pzr Eyl 02, 2007 7:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
dikteyi tek başına öğrenemes miyis dekan? _________________
terk edip gitmek kolay...alışkanlık kalır sadece geriye ve birtek o koyar....!
------------------------------------------------------
666 number of the best!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
nedo3460

|
Tarih: Pts Ekm 01, 2007 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
encore programı var onu indir ve kur ben sana hazır yazılmış dikteler yollarım ayrıca solfje ezgiye tüm seslere o programla çalışabilirsin..işe yarar mı dersin, şahsen bende işe yaradı  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
motifes7

|
Tarih: Çrş Ekm 31, 2007 4:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| solfej deşifre için sürekli oku bu okuma yazmaya benziyo ne kadar okursa okdr gözün aşina olur ve gazete okuyo gibi okursun şimdiden başarılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vedoo

|
Tarih: Prş Ksm 01, 2007 2:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="tribalcanawar"]
Merhaba.. Eğitim fakültesi müzik öğretmenliği sınavlarına gireceğim, dikte ve solfej çalışmak için etkili bikaç yöntem arıyorum. Elimde Muammer Sun'un solfej kitabı var.. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.....[/quote]
[quote="motifes7"]solfej deşifre için sürekli oku bu okuma yazmaya benziyo ne kadar okursa okdr gözün aşina olur ve gazete okuyo gibi okursun şimdiden başarılar...[/quote]
******************************o0o******************************
Umarım istediğin yeri kazanmışsındır. Aslında bu konu ile ilgili konuları tek başlık altında toplamak lazım. Önümüzdeki sene sınavlara hazırlanacak birçok öğrenci olacak. Onlara kolaylık olur ve bu konunun mesajları dağınık olmaz.
linke bakın >>> http://www.muzikfakultesi.com/portal/viewtopic.php?p=62142
Başarılar.
******************************o0o****************************** |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Cmt Nis 12, 2008 2:03 am Mesaj konusu: |
|
|
| nedo3460 yazmış: |
encore programı var onu indir ve kur ben sana hazır yazılmış dikteler yollarım ayrıca solfje ezgiye tüm seslere o programla çalışabilirsin..işe yarar mı dersin, şahsen bende işe yaradı  |
arkadaşım sen tokatlısın gop üniversitesi müzik öğretmeliği düşünüyorum sence doğru bi karar mı????* _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Cmt Nis 12, 2008 2:05 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar moderatörlere ve diğer yetkililere sesim ulaşıyosa mbu hazırlık aşamasındaki bütün konuları bi başlıkta en kısa zamanda toparlayalım şimdiden teşekkürler _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
jeanluc

|
Tarih: Pzr Hzr 15, 2008 7:39 pm Mesaj konusu: ... |
|
|
tek başına solfej çalışabilirsin belki piyano yardımıyla ama dikte konusunu çözemezsin..
elinde akademik bir dikte kitabı bulunan birisnden yardım almalı, sınavdaki gibi 2 kez çalınan 2şer ölçüler, 3. kez çalındığında bir sonraki yeni ölçülere geçilmek suretiyle yazdırılmalıdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|