| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
DEKAN

|
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
nagmee

|
Tarih: Çrş Eyl 13, 2006 12:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
vallahi keşke Bursa'da olsaydınız dekanım fiyatlarda uygun. _________________ Gözler önünde işte
Gittikçe arınıyorum kendimden
Her giden güzelleşir
Gidiyorum güzelleşmek için
Unutulsun diye çirkinliklerim...
Gidiyorum sevdiğim..
Ayağa Kalk!... Uyumak İçin Önünde Sonsuzluk Var... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
jdcm

Durumu : Offline
|
Tarih: Çrş Eyl 13, 2006 10:35 pm Mesaj konusu: ders istiyorummmm |
|
|
bence çok uygun fiyatlar bende ders almak istiyorum ama yaş sınırınız var mı acaba ben 14 yaşındayım eğer yaşım uygunsa görüşmek istiyorum (ailemle de karar verdik ....)
cevabınızı bekliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
DEKAN

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
jdcm

|
Tarih: Cmt Eyl 16, 2006 10:45 am Mesaj konusu: |
|
|
tamm o zamn
bu konuyu en kısa zamnda netleştirmek üzere....
teşşkürler...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
jeanluc

|
Tarih: Çrş Eyl 27, 2006 12:18 am Mesaj konusu: dekandan |
|
|
"dekandan keman dersi"
HEHEHE
bende söyle söyleyeyim..
"özel üye"den istanbulda keman dersi  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
DEKAN

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
efnan

|
Tarih: Pts Ekm 30, 2006 11:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
meraba..ben kemanımı malesef daha yeni aldım..dolayısıyla bu fiyatlardan yararlanabilir miyim bilmiyorum?adresinizi ekledim ayrıca..
grup derken bu grup kaç kişiden oluşmalı en az..biz okulda 5_6 kişi varız en az.eminim herkes öğrenmek ister... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
DEKAN

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemal

|
Tarih: Cum Ksm 03, 2006 9:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Ben 44 yaşındayım ve ankara'da oturmaktayım.Müzik fakültesi sitesini keman dersi verenleri google'da ararken buldum
Sayın kemancı,ben kemanın sesini seven ve dinlerkende çoğu kez "keşke bende çalabilseydim" diye düşünen biriyim. Son zamanlarda acaba bu işe zaman ayırsam "başarabilirmiyim" merakı içine girdim.Nedeni ise müzik aleti çalma konusunda (özellikle telli çalgılarda) çok yeteneksiz olduğum hatta bu işten hiç anlamadığımdır.İnanın çoğu kez ders almaya niyetlenip daha sonra vazgeçmişimdir.Vazgeçmemdeki en büyük neden ise, hiç mübalaa etmiyorum birkaç ders sonrası bana ders veren hocayı yeteneksizliğin nedeniyle çıldırtabileceğimdir.
Evet sayın hocam bütün bu yazdıklarımdan sonra sizin "keman çalmayı öğrenebileceğim veya öğrenemeyeceğim" konusunda fikriniz nedir.Olmayacak duaya amin diyebilirmiyiz.Selam ve sevgilerimle. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
DEKAN

|
Tarih: Cum Ksm 03, 2006 9:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
En yeteneksiz insana bile öğretme konusunda iddialıyım
Fakat sizin sorununuz anladığım kadarıyla yeteneksizlik değil önyargı. Yapamayacağınız konusunda peşin hüküm koyduğunuz için dünyanın en iyi eğitmeni bile amin dedirtemez bu duaya
Önerim bu kez cidden yapmak istiyorum dediğiniz ve günde en az 2 saatinizi keman çalışmaya ayırabileceğiniz bir zamanda başlayın.. _________________ -Fakülte Kuralları (!)
Rahatsız Olduğunuz Konularda Lütfen İhbar Butonlarını Kullanarak Bize Yardımcı Olun. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemal

|
Tarih: Cum Ksm 03, 2006 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
İlginiz için çok teşekkür ederim.Kesinlikle dediklerinizde çok haklısınız ve benim önümdeki en önemli engelde "kendimin" önyargısı.Ancak sizin iddialı oluşunuz beni cesaretlendirdi.
Size son olarak günde iki saat olmak üzere haftanın iki gününü keman öğrenmeye ayırsam yeterli olurmu diye sormak istiyorum.Çünkü işlerim ancak haftanın iki gününe izin verir. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
DEKAN

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemal

|
Tarih: Cum Ksm 03, 2006 10:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Çok teşekkür eder iyi akşamlar dilerim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
nezia

|
Tarih: Cmt Ksm 04, 2006 5:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
| meraba ben nezia.tıp fakültesi öğrencisiyim bu yüzden zamanım çok kısıtlı ancak 3 sene evvel kemana merak sarmış ve 1 ay ders almıştım ancak öss maratonu yüzünden birini seçmek zorundan kalmıştım..ancak baktım bişeyleri erteleyerek bi yere varılmıyo bende hem derslere hem kemana vakit ayırmak istediime karar verdim..yalnız kongreler,dersler,katıldıım dil kursu yüzünden zamanım bihayli kısıtlı hale geldi..bide kemanı ekliycem bunun üstüne ohhhh mis olcak=))stüdyo da grup derslere katılmak istiyorum aslında,saatleri kurs da ki kişi sayısını öğrenmek şuan ki amacım=)) msn adresinizi ekledim gerçi ama belki burdan cevaplamak istersiniz diye bide buraya yazıyım dedim,çok düşünceliyimdir=p teşekkürler şimdiden........ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gulfet

|
Tarih: Cum Arl 01, 2006 1:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Kemal Bey, site üyesiyim.Kemana sizden daha geç başladım.Asla ümidimi yitirmedim ve öğrenmeyi çok istedim.
Eğer kemanı seviyor ve öğrenmek istiyorsanız hiç durmayın hemen ama hemen başlayın.Azimle bu işe sarılırsanız kesin başarırsınız.Yolunuz açık olsun.
Not : Mesaj tarihinizi şimdi gördüm umarım başlamışsınızdır. _________________ Bazen istediğin bir şeyin olmaması senin için bir şanstır. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
melissa

|
Tarih: Pzr Nis 29, 2007 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben de sizi ekleyenlerdenim ...bugün ankaraya uçuyorum en yakın zamanda haberleşmek dileğiyle... kemanımı da alıp gelmek benim için bir zevk... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
DEKAN

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
u13061988

|
Tarih: Cum May 11, 2007 11:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
[quote="DEKAN"]
En yeteneksiz insana bile öğretme konusunda iddialıyım
[b][s] merhaba gazi üniv. ogrencisiyim_ hemen herkes fiyat konusuyodu sayfada ama bu mesajiniz yeter benim icin_ ben de daha bugune kadar elime keman almis biri degilim ama ogrenmeyi cok istiyorum. irtibata gecebilir miyiz acaba_? _________________ uur_ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
DEKAN

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
zerrinmehmet

|
Tarih: Sal Hzr 12, 2007 5:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
aranıza bugün katıldım.
stilinizi ve müzik kişiliğinizi çok sevdim.
tebrik ederim.
biz istanbul merter deyiz .oğluma bu yaz mızıka dersi almasını programlıyorduk.
istanbulda olasaydınız. keman programızda olmamasına rağmen kemana başlatırdım.
siteye ve size başarılar dilerim
saygılarımla
 _________________ Org, blok Flüt, Darbuka, mızıka, Bongo, Kaval, Gitar, Bağlama, Saksafon, Klarnet. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Da|\/|la

|
Tarih: Çrş Hzr 13, 2007 12:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Ankara da yaşıyor olsam kesin gelirdim Dekan senden ders almaya fakat izmitteyim.. _________________ [[Düşmeden ßulutlarda KOŞMAN Gerek]]
Seni Hiç Bir Zaman Unutmayacağız Barışım Rahat Uyu |
|
| Başa dön |
|
 |
|
nsltzn

|
Tarih: Sal Hzr 19, 2007 11:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar merhaba.
Ben aranıza yeni katıldım. Keman öğrenme konusnda tek bir şey söylemek istiyorum. İnsanın istedikten ve ciddi olarak çalıştıktan sonra yapamayacağı ve öğrenemeyeceği hiçbirşey yoktur... Ben kemana 30 yaşımda hiç aklımda yokken barda bir kemancıyı dinledikten 1 hafta sonra başladım...7 yıldır klasik keman dersleri alıyorum. Şu anda hocam amatör bir orkestrada çalmaya hazır olduğumu söylüyor... Bu sene sonunda bunu başaracağıma inanıyorum...Gerçekten zor bir enstrüman. Dekan'ın da söylediği gibi çalışmadan öğrenmek mümkün değil... İstiyorsanız yapın... Korkmayın...
Güzel bir gün dileği ile... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Xtina555

|
Tarih: Cum Tem 13, 2007 6:45 pm Mesaj konusu: !!KkEeMmAaNn!! |
|
|
Meraba ben Ankara/Polatlı'dan Senanur.Ben 3 senedir gitar çalıyorum ,bu sene kemana merak saldım ancak polatlıdaki keman kursu sizin ücretlerinizden veya başkalarının ücretlerinden çok fazla,bunun için keman kursuna gidemiyorum keşke polatlıya gelebilseniz...gelmeniz benim için büyük bir mucize olur..keman benim için çok değerli bir alet,keman kursuna gidemediğim için ağladığımı hatırlıyorum... size bir soru soracağım dekan abi;keman öğrenmek için nota okumak zorunlu mu?yanıtlarsanız çok sevinirim...  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
DEKAN

|
|
| Başa dön |
|
 |
|