Tarih: Sal Arl 01, 2015 8:40 am Mesaj konusu: Darbuka ve Piyano ile Dizi Filmleri Jenerik Müzikleri
DARBUKA perküsyonu ile ve Piyano Düeti ile Türk Dizi Filmleri Jenerik Müzikleri
DARBUKA ve Piyano Düeti ile Türk ve yabancı Dizi Filmleri Jenerik Müzikleri
DARBUKA (Vurmalı Çalgılar) ve Piyano ile En sevilen ve beğenilen Yerli Televizyon Dizi Filmleri Jenerik Müzikleri Soundtrack
Yerli Dizi Filmleri Jenerik Müzikleri çok seviyorum. . hele Dizi film müziklerine bayılıyorum.
Artık yabancı dizi müzikleri gibi türk dizi Dizi Film Müzik besteleri Müthiş ,
Sizler için Vurmalı Çalgılar ve Piyano İle Dizi Filmleri Jenerik Müzikleri Videoya çektim.
Ümit ederim beğenirsiniz.
Jenerik FİLİNTA Dizi Müzik Piyano Darbuka Perküsyon Düeti
Jenerik FİLİNTA Dizi Müzik Piyano Darbuka Perküsyon Düeti
FİLİNTA Mustafa Jenerik Müziği ( Dizi Film Tema Müzikleri).
FİLİNTA Dizi Filmi Giriş Müziklerini Piyano ve Darbuka Vurmalı Çalgılar ile Dinlediniz mi?.
Genç Piyanist Güneş Yakartepe, " FİLİNTA Mustafa " TRT1 Televizyon Dizisi Fon Müziğini Kuyruklu Piyano İle Çaldı.
Piyano Darbuka ( Ritim Saz Aletleri) ile Düetler Serisi: 4
FİLİNTA Mustafa Jenerik Müziği ( Dizi Film Tema Müzikleri).
FİLİNTA Dizi Filmi Giriş Müziklerini Piyano ve Darbuka Vurmalı Çalgılar ile Dinlediniz mi?.
Genç Piyanist Güneş Yakartepe, " FİLİNTA Mustafa " TRT1 Televizyon Dizisi Fon Müziğini Kuyruklu Piyano İle Çaldı.
Piyano Darbuka ( Ritim Saz Aletleri) ile Düetler Serisi: 4
Tarih: Sal Arl 01, 2015 8:53 am Mesaj konusu: Jenerik KERTENKELE Dizi Müzik Piyano Darbuka Sazı
Jenerik KERTENKELE Dizi Müzik Piyano ve Darbuka Sazı Düeti
KERTENKELE Jenerik Müziği ( Dizi Film Tema Müzikleri).
KERTENKELE Dizi Filmi Giriş Müziklerini Piyano ve Darbuka Vurmalı Çalgılar ile Dinlediniz mi?.
Genç Piyanist Güneş Yakartepe, " KERTENKELE" ATV Televizyon Dizisi Fon Müziğini Kuyruklu Piyano İle Çaldı.
Piyano Darbuka (Perkusyon - Ritim Saz Aletleri) ile Düetler Serisi: 5
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz