Tarih: Pts Oca 07, 2008 9:37 pm Mesaj konusu: DAHA 6 YAŞINDA!!!
Connie Talbot... Henüz 6 yaşındaydı o zaman... İngiltere'de düzenlenen Britain's Got Talent yarışmasında yarı finale kalmıştı.
İzleyeceğiniz bu videoda I Will Always Love You'yu söylüyor. İzlediğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum. Herkesin izlemesini istiyorum, eminim siz de çok beğeneceksiniz.
Ne kadar şanslı insanlar var dünyada.. 6 yaşımda bana birisi şarkı söyletmeyi öğretecekti.. Ohooo-oo... _________________ Sanat aşırılıktır... Sanat estetiktir... Sanat ruhunu bütünüyle vermektir...
>Benim gücümün ulaşacağı yere sizin fikriniz bile yetişmez.
Kızda inanılmaz birr yetenek varmış keşfedilmiş işte,yoksa 6 yaşında bu kadar muhteşem söylemek çok zor yaaa _________________ Once I had a dream,and this is it..
çok güzel bir ses gerçekten...maşallah _________________ Qui n'a plus qu'un moment a vivre N'a plus rien a dissimuler...
--------------------------------------------
öğretmen öğrettikçe öğrenen bir cahildir...
müzisyen kendine güvenmeyi öğrenmiş kişidir...
burdan canlı dinleyebilirsiniz... _________________ Qui n'a plus qu'un moment a vivre N'a plus rien a dissimuler...
öğretmen öğrettikçe öğrenen bir cahildir...
müzisyen kendine güvenmeyi öğrenmiş kişidir...
ya sanki yıllardan beri bu işi yapıyormuş gibi sahnedeki rahatlığına bakarmısınız _________________ A li li llililililililililili ambilans ambilans ambilanssss aslı yeeeeevriiim hastanye götürün beni
Tarih: Cum Mar 07, 2008 1:51 am Mesaj konusu:
valla helal olsun ama başlığı açan arkadaş "I will always love you" söylüyor yazmış ama onu söylemiyor videoda _________________ Enstrumanların Tanrısı , Kemanın Ölümsüz Aşkı...
bizdede var arkadaşlar böyle insanlar başına bir türban hemde 5 yaşındn itibaren süper ilahi okuyorlar.benim dikkatimi sunucu olan insanlar çekti küçük çocukla aynı hizaya gelmek için dizlernin üstüne çöküp konuştular.arkadaş gibi bunu bizim pedagoglar bilir ama uygulamaz bırakın sunucuları.çok güzeldi.
tühh yaa:( youtube'a erişim engellendiği için ben izliemedim.. bu kadar öwdüünüze göre çok güzel sesi olmalı.. _________________ never was and never will be...
canım benim yaaa, çokta güzel bir kız çocuğuu, yerim ben bunu ya ,Allah'ım gece rüyalarıma girecek bu kız benimm ,inşallah buna benzeyen bir kızım olurr _________________ yol arkadaşım gördün mü duydun mu olup bitenleri?
kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri...
yalnızlaşmışız iyice üstelikte alışmışız!
hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile...
Eylül'^ümmmmmmmmm yerim yerim yerimmmmm
canım benim yaaa, çokta güzel bir kız çocuğuu, yerim ben bunu ya ,Allah'ım gece rüyalarıma girecek bu kız benimm ,inşallah buna benzeyen bir kızım olurr
Modum Sen Bir Fal Baktır Belki Çıkar Kız Çocuk mu Erkek Çocuk mu Diye ? _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...
// 21.02.08 (15:40) \\
canım benim yaaa, çokta güzel bir kız çocuğuu, yerim ben bunu ya ,Allah'ım gece rüyalarıma girecek bu kız benimm ,inşallah buna benzeyen bir kızım olurr
Modum Sen Bir Fal Baktır Belki Çıkar Kız Çocuk mu Erkek Çocuk mu Diye ?
sen geç dalganııı
şaka maka adam dediya zaten bi kız çocuğu diyee gerçi inanmıyorum ama _________________ yol arkadaşım gördün mü duydun mu olup bitenleri?
Bende inanmıyom Ona Kalsa Ablamda Evlencekmiş Nerde Ama Sen Biliyon O Kadar Neleri Tutturup Sölediğini Ağzım Açık Kaldı Be _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...
Bende inanmıyom Ona Kalsa Ablamda Evlencekmiş Nerde Ama Sen Biliyon O Kadar Neleri Tutturup Sölediğini Ağzım Açık Kaldı Be
_________________ yol arkadaşım gördün mü duydun mu olup bitenleri?
Bende inanmıyom Ona Kalsa Ablamda Evlencekmiş Nerde Ama Sen Biliyon O Kadar Neleri Tutturup Sölediğini Ağzım Açık Kaldı Be
O kadar Değil Merak Etme _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...