| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
gamze_cesme

|
Tarih: Prş Tem 24, 2008 4:40 pm Mesaj konusu: ÇEŞMEDE GRUP KURALIM |
|
|
|
|
merhaba arkadaşlar. ben çeşmede okuyorum ve ekim ayı itiba ile orada olacağım. ben sesime güveniyorum.bana enstürümanı ile eşlik edebilecek birileri olusa grup kurma fikrine sıcak bakıyorum. türk halk müziği, türk sanat müziği ve slow parçaları söylemeyi çok seviyorum. kendisine uyan arkadaşlar varsa yazabilirler.
SEVGİLER _________________ MÜZİK SEVİNCİM;HÜZNÜM;BAŞARIM;UMUDUM ERŞEYİM. SEVİNDİĞİMDE MÜZİK; ÜZÜLDÜĞÜMDE MÜZİK: MÜZİKSİZ YAŞAYAMAM. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
purple_violin

|
Tarih: Prş Tem 24, 2008 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
yüksek teknolojide fln mı okuyosun ?? çeşmede nası okuyosun anlayamadım ??  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
AmAtör

|
Tarih: Cmt Tem 26, 2008 12:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
çeşmede insanlar bu işlerle pek ilgilenmezler açıkçası ilgilenenleri bulmak da çok zor,tabi yaz mevsimi yer bulmak lazım ama neresi  _________________ Kader mahkumuna mağrur bakışın, esaretin yeter konuş be arakdaş, taş yürek denince hele bir düşün, önünde saygı ile dur be arkadaş...
Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gamze_cesme

|
Tarih: Pts Tem 28, 2008 5:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhaba arkadaşlar. ben çeşmede üniversitede turizm okuyorum. ve müziğe dair birşeyler yapmak istiyorum. _________________ MÜZİK SEVİNCİM;HÜZNÜM;BAŞARIM;UMUDUM ERŞEYİM. SEVİNDİĞİMDE MÜZİK; ÜZÜLDÜĞÜMDE MÜZİK: MÜZİKSİZ YAŞAYAMAM. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gamze_cesme

|
Tarih: Prş Eyl 18, 2008 10:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
çeşmede olup da müzikle ilgilenen kimse yok mu aranızda???? (( _________________ MÜZİK SEVİNCİM;HÜZNÜM;BAŞARIM;UMUDUM ERŞEYİM. SEVİNDİĞİMDE MÜZİK; ÜZÜLDÜĞÜMDE MÜZİK: MÜZİKSİZ YAŞAYAMAM. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kontrbasci

|
Tarih: Cum Eyl 19, 2008 9:36 am Mesaj konusu: |
|
|
ya eğer kontrbasçı ya ihtiyacın olursa haber ver diyebilirim. bundan başka da yardımcı olamam kusura bakma... üzgünüm _________________ stanley clarke |
|
| Başa dön |
|
 |
|
medjai_arif

|
Tarih: Cum Eyl 19, 2008 11:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende Çeşme Turizmde Okuyorum Ama... O Gruba Girecek Kadar Müzikle İlgim Yok Varda Becerim Yok  _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...
// 21.02.08 (15:40) \\ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gamze_cesme

|
Tarih: Sal Ekm 07, 2008 11:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
çeşmede turizm lise mi üniversite mi?
valla arkadaşlar ben söylüyorum ve sesime güveniyorum. enstrüman çalanlar varsa aranızda haberlerinizi bekliyorum. _________________ MÜZİK SEVİNCİM;HÜZNÜM;BAŞARIM;UMUDUM ERŞEYİM. SEVİNDİĞİMDE MÜZİK; ÜZÜLDÜĞÜMDE MÜZİK: MÜZİKSİZ YAŞAYAMAM. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
medjai_arif

|
Tarih: Cmt Ekm 11, 2008 1:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Çeşme Üniversite _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...
|
| Başa dön |
|
 |
|
gamze_cesme

|
Tarih: Sal Ekm 14, 2008 2:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
üniversite mi?
aynı yerdeyiz o zaman. isim ne? bölüm sınıf filan? _________________ MÜZİK SEVİNCİM;HÜZNÜM;BAŞARIM;UMUDUM ERŞEYİM. SEVİNDİĞİMDE MÜZİK; ÜZÜLDÜĞÜMDE MÜZİK: MÜZİKSİZ YAŞAYAMAM. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
medjai_arif

|
Tarih: Çrş Ekm 15, 2008 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gamze_cesme yazmış: |
üniversite mi?
aynı yerdeyiz o zaman. isim ne? bölüm sınıf filan? |
Adım Arif Bu Sene Başladım Hazırlık Okuyorum Konaklama Bölümüm _________________ İkimizde Acemi Birer Aşıktık O Zamanlar,Sen Yollarda Eski Bir Aşka Ağlıyordun,Bense Kendimi Usta Sanıyordum Bu İşlerde,Ve Yağmur Gibi Akıp Giden Yıllardan Geriye Ne Kaldığını Bilmiyordum...Seni Tanıyana Kadar...
|
| Başa dön |
|
 |
|
gamze_cesme

|
Tarih: Çrş Ekm 15, 2008 10:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de konaklama 2 _________________ MÜZİK SEVİNCİM;HÜZNÜM;BAŞARIM;UMUDUM ERŞEYİM. SEVİNDİĞİMDE MÜZİK; ÜZÜLDÜĞÜMDE MÜZİK: MÜZİKSİZ YAŞAYAMAM. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|