süperdi resmen alıp insanı götürüyor...emeğine sağlık umarım sen de birgün dünyanın en iyisi olursun öğrenciler senin videolarını paylaşır _________________ Qui n'a plus qu'un moment a vivre N'a plus rien a dissimuler...
--------------------------------------------
öğretmen öğrettikçe öğrenen bir cahildir...
--------------------------------------------
müzisyen kendine güvenmeyi öğrenmiş kişidir...
Senin dilin ne güzel sölüyo öle inş maşallah demeyecem inş maşallahla bişi olmuyo çalışabildiğim kadar çalışıp dünyaca en iyisi olamazsamda kendi çapımda en iyisi olacam türkiyede çellist olarak tanınan bir alper alpar olcam
Mischa Maisky yorumuna hayran kaldım... Parça bu seneki gireceğim London Collage sınavının parçası olduğundan Mischa Maisky'nin yorumunu durmadan dinliyorum... Muhteşem bir yorum... _________________ Beynimdeki seslerin tınısı
Hiç susmaya diyapozon tınısı...
Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarattığı kasırgayı istiyorum. Ben kaos istiyorum!
Bazı şarkılar vardır, sadece bit kişi onu çok güzel yorumlayabilir. Bu da onlardan biri... _________________ Beynimdeki seslerin tınısı
Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarattığı kasırgayı istiyorum. Ben kaos istiyorum!
Olan youtube'tan iyi anlamda faydalananlara oldu zaten... _________________ Sen ne kadar anlatırsan anlat, senin anlattığın karşındakinin anladığı kadardır...
Çok teşekkürler peki bu olayı nasıl yapıyosun linke isim verme olayını ben bilmiyorum çok denedim yapamadım yapılış yönteminide bilmiyorum ama _________________ http://www.youtube.com/watch?v=VkVZa7jaT60
Link ekle butonuna tıklıyorum, yönlendirmek istediğim sayfanın adresini giriyorum, ardından "Enter the page name" kısmı geliyor, oraya ne yazmak istersem onu yazıyorum..
piyano eşliği için ise ben bulabilirim ama bayramdan sonrasını beklemek durumundasın... hocamda var.. umarım o zamana kadar bulabilirsin..
ama sana yardımı olabilir mi bilmyorum (belki bu siteyi biliyosundur) : The Swan Notaları _________________ Beynimdeki seslerin tınısı
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz