| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
alper44

|
Tarih: Sal May 08, 2007 5:35 pm Mesaj konusu: Çaldığınız Çalgı Nedir ve Neden Seçtiniz? |
|
|
|
|
Arkadaşlar çaldığınız çalgı nedir ve neden o çalgıyı seçtiniz
Ben çello çalıyorum nedeni ise bu çalgının insan sesine en yakın çalgı olması,3 ses bölgesine hitap etmesi ve hocamın çelloyu bana sevdirmesi derim kısaca |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
NoExit

|
Tarih: Çrş May 09, 2007 8:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben klasik ve Bass gitar calıorum..Oncelikle Klasik gitar calmamın nedeni hic bir gitar onun yerini tutamıor...Bass gitarı sorarsanız cok temel bir ensturumandır bunun icin temel olanı calmayk hosuma gidior... _________________ Yaşam durdu kapanıyor gözlerime dünya
Nerede mavi mutluluklar nerede sevdamız ve yarın umutlarımız
Hoşçakal sevgilim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
flütüstan

|
Tarih: Çrş May 09, 2007 8:59 am Mesaj konusu: |
|
|
benim başlangıç aletim blok flüt ve tahmin ettiğiniz gibi okul dayatmasıyla başladı.kulağım gerçekten iyidir ve herhangi bir eseri bir kere dinlemem yeterli.sonra gitara merak sardım.ölmeyecek kadar çalıyorum.tabi her zaman gelişmeye devam.şu anda da blok flütte çok başarılı olduğum ve bu alet artık bana yetmediği için do flüte geçtim.1 hafta oldu ve kurssuz kitapsız deniyorum,umarım hayırlı olur _________________ bugünden sonra,dönüp bi daha bakma,
çok seviyorum ama:
git git! durma!.... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
sıla

|
Tarih: Çrş May 09, 2007 10:53 am Mesaj konusu: |
|
|
| keman çalıyorum...sesi beni çok etkiliyor çünkü...mesela bi gitar dinlerken o duyguyu bana veremiyor gitar çalan arkadaşlarda sakın abna kızmasın bu sadece benim görüşüm ...inşallah çok iii çalarımda bende insanları dinlerken mest ederim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
sıla

|
Tarih: Çrş May 09, 2007 10:56 am Mesaj konusu: |
|
|
| keman çalıyorum...sesi beni çok etkiliyor çünkü...mesela bi gitar dinlerken o duyguyu bana veremiyor gitar çalan arkadaşlarda sakın abna kızmasın bu sadece benim görüşüm ...inşallah çok iii çalarımda bende insanları dinlerken mest ederim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
violinist_secil

|
Tarih: Çrş May 09, 2007 4:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben keman çalıyorum çünkü keman çalmayı çok istedim ve sonunda çalmaya başladım 2 yıl oldu başlayalı yaşar hocam baya ilerlediğimi söylüyor iyi bi yerlere gelmeye çalışıyorum.hobi olarak başlamıştım kemana ama hobi olarak kalmasını istemiyorum artık güzel sanatlar lisesini istiyorum önmde o var şimdilik
inş. iyi bir yelere gelirim çok istiyorum bnu... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
violin melike

|
Tarih: Çrş May 09, 2007 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
mereak etme seçilim ben seni biliyorum ben seni sen su an agsl de son sınıfladan bile daha iisin emin ol
ki yaşar hoca ilerlemiosan ilerledin demez  _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA |
|
| Başa dön |
|
 |
|
violin melike

|
Tarih: Çrş May 09, 2007 9:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
keman keman keman çünki çok seviyorum annemi arkadaşımı sever gibi yaşamayı sever gibi aşkla baglıyım çünki ben ona bir adım gidiyorum o bana 5 geliyor kokusunu duymam lazım hergün
yani keman çalmak öyle bir denizdir ki ben paçaları sıvadım ama hala içine giremedim demiş bi kemancımız
ben seviyorum bu artist tarafını keman çalıyorum dedirtmiyor bi zaman
alpercim saol ama bi yanlışını düzelteyim benim bildiğime göre insan sesine en yakın enstruman kemandır  _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA |
|
| Başa dön |
|
 |
|
violinist_secil

|
Tarih: Çrş May 09, 2007 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler melike abla:) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
violin melike

|
Tarih: Çrş May 09, 2007 9:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
rica ederim canım ben dinlemiştim ya önce sizi yasar hoca da sölüyo  _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA |
|
| Başa dön |
|
 |
|
pynst

|
Tarih: Prş May 10, 2007 5:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
piano calıyorum ve bu ensturmanı calma istegi televizyonlarda piano calan kişilerin durusları ve ensturmanın sesi diye dusunuyorum. _________________ ßy PianisT
http://www.youtube.com/watch?v=mlEt77RYaZ0
----- |
|
| Başa dön |
|
 |
|
Quentin

|
Tarih: Prş May 10, 2007 6:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
calabilgigim ana enstruman baglama (uzun, kisa sap fark etmez)
Thm de hicbir enstruman baglamanin yerini tutamaz ,birde Divan baglama olursa o davudi sesinle tüylerim diken diken olur.
e gitar , ebass ,org, calyiorum fakat pek zevk almiyorum artik.altyapi olarak anca
suan keman a merek sardim o essiz sesine herkes gibi bende hayranim.bati yada türk müzikisi hic fark etmez. keman dinleysisimde sanki kullagimda o özledigim sesi duyar oluyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
sunaz

Durumu : Offline
|
Tarih: Prş May 10, 2007 11:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| keman çalıorm 2 yıl oluorr. kemanın sesi başka bi harika dier aletlere göre.duruşu,narinliği. neim de war ama ondan daha ses çıkaramıorm. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
eulalie

|
Tarih: Cum May 11, 2007 10:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
keman çalıorum...
çünkü kemana aşığım.. neden aşığım bilmiorum. sadece onun sesini duyunca huzura eriyorum. sadece ona dokununca sakinleşiyorum. keman çalınca ayaklarım yerden kesiliyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gogo

|
Tarih: Pzr May 13, 2007 5:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
keman çalıyorum nedeni ise hem türk sanat müziği hem arabesk hemde batı müziğinin vazgeçilmez bir enstürmanı olması _________________ ....... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
felixus

|
Tarih: Pzr May 13, 2007 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben keman çalıyorum nedeni ise canım öyle istiyor  _________________ hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrackindeyim
bir yazar mıyım ? yoksa tek şiirlik şair mi ?
notumu verdi hocalarım nasihatı koydum cebime ve zorda kalana dek çıkarmadım.
ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum |
|
| Başa dön |
|
 |
|
gisi_1903

|
Tarih: Pzr May 13, 2007 7:26 pm Mesaj konusu: yok |
|
|
| bağlamaaa çalıyorumm. sebep, büyüdüğümüz ortam, aile yapımız kültürel değerlerimiz,, ve en önemlisi türkülere olan tutkumm |
|
| Başa dön |
|
 |
|
punkenstein

|
Tarih: Pts May 14, 2007 5:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
viyola çalıyorum.bi kaç nedeni var.
ilki, alto olması. ne çok tiz ne çok pes. ama yanlış anlaşılmasın çello ve kemana da bayılırım.
ikincisi keman hocası olan amcam ve okuldaki viyola hocam sen viyola için yaratılmışsın kolun parmakların..vs diyerek beni çok heveslendirdiler.
zaten hevesliydim, olaya bağlanınca da aşık oldum |
|
| Başa dön |
|
 |
|
black614

Durumu : Offline
|
Tarih: Sal May 15, 2007 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben klavye çalıyorumama bu benim seçimim değil ben küçükken almışlar kursa gittim ama sonra kendim bıraktım
çünkü kursta hep türk sanat müziği çalıyodum ve çok küçüktüm çok kötü kabus gibiydi
ama artık gitara başlamayı düşünüyorum umarım çok geç değildir |
|
| Başa dön |
|
 |
|
giz_em

|
Tarih: Çrş May 16, 2007 2:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
keman çalıyorum aslında küçüklüğümden beri çalmak istiodm ancak 12 yaşında başlayabildm
kemanı bayaa ilerlettim bu yazda bateriye başlıycam  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kemanistşükran

|
Tarih: Çrş May 16, 2007 3:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
keman çalıyorum.beni rahatlattığını düşündüğüm için başladım.11 yaşında başladım.15 yaşındayım ve bunu bir hobi olarak görüyorum
 _________________ şükran |
|
| Başa dön |
|
 |
|
tuannaysmn

|
Tarih: Sal May 22, 2007 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
GİTAR ÇALIYORUM ÇÜNKÜ BENİM BEN OLDUĞUMU HİSSETTİRİYOR _________________ HERKESİ SEVİYORUMM |
|
| Başa dön |
|
 |
|
demirkan

|
Tarih: Sal May 22, 2007 5:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
vben bağlama çalıyorum. birincisi onu sevdiğim için  ikincisi de bağlama bizim geçmişimizdir, bizim logomuzdur bir yerde bağlama, bağlama bizim olduğu için seviyorum ve çalıyorum. saygılar... (herkesi beklerim  ) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
phoenix00

|
Tarih: Çrş May 23, 2007 7:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ben keman çalıyorum.çünkü klasik müziği severdim.aslında çok daha küçükken piyanoya merak sarmıştım ama daha sonra kemanda karar kıldım |
|
| Başa dön |
|
 |
|
sinem_k

|
Tarih: Çrş May 23, 2007 7:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
| 7 aydır keman çalıyorum.Keman sesi dinlemekten çok büyük zevk alıyorum,çalmanında da aynı zevki vereceğini düşünerek çalmaya başladım.iyi ki de başlamışım.kemanımı çok seviyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|