Tarih: Pts Hzr 11, 2007 7:43 pm Mesaj konusu: Bu insanlar ne yapıyor??
Müzik budur... izleyin ve görün ben çooook beğendim. Keman tutkunlarına sesleniyorum; Samvel Yervıngan'ın Kurtlar Vadisindeki MEMATİ gibi durduğuna bakmayın harika bir kemancı (hayranıyım)
BU KLİP HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ MERAK EDİYORUM...
_________________ Gözler önünde işte
Gittikçe arınıyorum kendimden
Her giden güzelleşir
Gidiyorum güzelleşmek için
Unutulsun diye çirkinliklerim...
Gidiyorum sevdiğim..
Ayağa Kalk!... Uyumak İçin Önünde Sonsuzluk Var...
çok güzel yaa
adamlar çalarken ne kadar mutlu görünüyo _________________ Prof. Dr. "Gökşin Doğa EGESOY" Boş İşler Müdiresi & "Gökşinoloji" Ana Bilim Dalı Başkanı
**
KüÇüK KeMaNCı =)
youtube kapalı ben açamadım _________________ Her Hakkım Saklıdır®™
****dünyadaki herkes için herhangi birisin,ama herhangi biri için dünyalara bedelsin.. ne yazik ki yüreğimde mahkumsun cezan ömür boyu sevilmek,hemde sevildiğini hiç bilmeden...*****
buarada video hakkındaki yorumumu da ekliim:
Allahım bu ne müthiş,ne mükemmel,ne psikopat ,ne kadar fevkaladenin fevkinde bir orkestra böyle....
Yanniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....
böyle şahane bir videoyu paylaştıınız için çok teşekkür ederim
yaaa 5 gündür manyak gibi bu videoyu izliyorum yaa....çok süperler...birbirlerinin enstrumanlarıyla eğleniyolar.sanki oyun oynuyolar sahnede....ne kadar sıcaklar...sevecenler...çok tatlılar
off ya müzisyenlik bi başka.keşke ben de küçük yaşta başlasaydım müzikle ilgilenmeye.böle müthiş insanları görünce bazen içim çoşuyo kusuruma bakmayın ama nese canım naapalım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz