| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
waiihiwlwai

|
Tarih: Pts Tem 28, 2008 12:26 am Mesaj konusu: bi kişi yok mu bana yardım edicek..... |
|
|
|
|
yeni bir klasik gitar alıcam...1.5 ile 2 milyar arası para ayırabiliyorum...lütfen önerilerinizi esirgemeyin... _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
celaloka

|
Tarih: Çrş Tem 30, 2008 1:59 am Mesaj konusu: |
|
|
| özel yapım alabilirsin bu miktara istanbula git oradan al bence erkan oğur gitarlarını yapan bir usta var çok güzel gitarlar yapıyorlar daha yeni bir arkadaşım yaptırmış onda gördüm sesler çok güzel fiyata göre kaltesi artıyor tabi ustanı ismini bilmiyorum ama kesin burada duyanlar vardır |
|
| Başa dön |
|
 |
|
waiihiwlwai

|
Tarih: Çrş Tem 30, 2008 2:01 am Mesaj konusu: |
|
|
bu fiyata gitar yaptıralabiliceğini sanmıyorum...ve benim en geç önümüzdeki hafta almam lazım...ama eğer dediğin gibiyse bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum...ilgilendiğin için teşekkürler _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
hasan86

|
Tarih: Çrş Tem 30, 2008 9:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Taksim tünelde murat sezen e uğrarsan bu fiyat aralığında bir klasik gitar yaptırabilirsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
AmAtör

|
Tarih: Çrş Tem 30, 2008 9:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu fiyata istanbulda eminim çok iyi gitar bulabilirsin hatta daha ucuzu  _________________ Kader mahkumuna mağrur bakışın, esaretin yeter konuş be arakdaş, taş yürek denince hele bir düşün, önünde saygı ile dur be arkadaş...
Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs |
|
| Başa dön |
|
 |
|
waiihiwlwai

|
Tarih: Çrş Tem 30, 2008 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler hasan bi bakıcam murat sezene...ama dediğim gibi zamanım yok bi hafta içinde falan lazım...bu arada ist . de bakıorum zaten ...fikir alma nedenim seçmek için seçenek oluşturmak...başka fikirler de bu konuda kaliteli kaynaklardır...teşekkürler sana da amatör..yardımcı olabilcek , fikir sunabilecek başka arkadaşlar varsa bekliyorum... _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|