| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
meerjungfrau

|
Tarih: Pzr Şub 10, 2008 3:01 am Mesaj konusu: BEYLİKDÜZÜ ALLEGRO SANAT MERKEZİ... |
|
|
|
|
SICAK VE KALİTELİ BİR ORTAMDA PROFESYONEL VE TAMAMI KONSERVATUVAR EĞİTİMLİ HOCalardan oluşan kadromuzla 2.dönem kayıtlarımız başlamıştır.BEYLİKDÜZÜNDEKİ TEK SANAT MERKEZİ OLAN YERİMİZDE ASLA TİCARİ MENFAATLER GÖZETMEKSİZİN SANAT ADINA ÜLKEMİZE YARARLI İNSANLAR YETİŞTİRMEK ADINA SANATLA BULUŞMAK İSTEYEN HERKEZİ BEKLİYORUZ.
ALLEGRO SANAT MERKEZİ
Misyonumuz:Mevcut öğretim,eğitim,araştırma ve yayın faaliyetlerimizle,ülkemiz sanat ve kültür hayatında,öenmli roller almek ve sürekli gelişimci olmak.ülkemizin dünya standarlarında sanat insanı yetiştirmesinde katkıda bulunmak.
numara:0212 873 49 44 _________________ k..e..m..a..n..c..ı |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
BUSENUR

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 6:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Harika hocaları bulunan süper bir sanat merkezi herkese öneririm,özelliklede keman hocası olan ezgi ünlü'yü  _________________ HAYAT MÜZİKTİR |
|
| Başa dön |
|
 |
|
sibo_1907

|
Tarih: Cum Hzr 27, 2008 9:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
| evet ezgi ünlü çok iyi bir öğretmendir... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
desperado

|
Tarih: Cum Tem 04, 2008 10:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Gitar öğretmeni ihtiyaçlarınızda bana ulaşabilirsiniz.
Tel. : 0 542 614 68 83
Tel. : 0 506 586 00 18 ( Öğretmen Hattı )
Saygılarımla. _________________ Klasik, Flamenco, Pop ve Jazz
Gitar Öğretmeni |
|
| Başa dön |
|
 |
|
hents

|
Tarih: Cmt Eyl 13, 2008 4:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Keman hocası Ezgi Ünlü'yü kesinlikle tavsiye ederim.
Eger gerçekten keman ögrenmek istiyorsanız bu işin okulunu okuyup profesyonel olarak yapan bir insandan ögrenmek en mantıklısı olsa gerek.  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
nounangel

|
Tarih: Pzr Ekm 12, 2008 8:42 pm Mesaj konusu: cevap |
|
|
ewet herkezıallegro sanat merkezınbeklerıs cok ıı egıtım werıyolar ezgı unlu bnm 2004 ten berı hocam eger gercekten ıı bır egıtım almak ıstıyosanız oraya gıdın ve gercekten mukemml bı ınsan hıc bır zmn baska seyler gozetmeden sadece bu ulkeye ıı bı muzık egıtımı almıs ınsanlar yetıstırmek ve ınsanlık adına cok sey ogrenebılırsınız  ezgı unlu bnm bıtanem tabı busenuruda unutmayalım bıde pelın uluturk hocamızı asla unutmayalım super bı yanfulut ve pıyano hocası teşekkurler:) _________________ NOUNANGEL |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|