| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
byyarranger

|
Tarih: Cmt Tem 28, 2007 9:04 pm Mesaj konusu: aranje pc müzigi baglama fl studio |
|
|
|
|
-aranje
-pc müzigi
-baglama
-fl studio
Merhaba arkadaslar bu 4 baslıkla ilgili tüm sorunlarınızı ve sorularınızı benimle paylasabilirsiniz. _________________ YILMAZ (BOFY)..... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
soundman

|
Tarih: Çrş Ağu 01, 2007 3:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Oncelikle merhaba, bende boyle bir topic arıyordum ki siz açmışısınız. Çok memnum oldum. Benim pc muziğine acayip merakım kullandığım programlar cubase, audition, guitar pro, ejay. bunların hepsini karıştırarak yeni bişeyler yapmaya çalışıyorum. ancak nota bilgim olmadığı için fazla ilerleyemiyorum. Ayrıcada ses teknisyenim. Size sorum nota bilgisini nasıl öğrenirimç (biraz saçma bi soru oldu galiba ) _________________ Ses mühendisi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
byyarranger

|
Tarih: Prş Ağu 02, 2007 3:16 am Mesaj konusu: |
|
|
| soundman yazmış: |
Oncelikle merhaba, bende boyle bir topic arıyordum ki siz açmışısınız. Çok memnum oldum. Benim pc muziğine acayip merakım kullandığım programlar cubase, audition, guitar pro, ejay. bunların hepsini karıştırarak yeni bişeyler yapmaya çalışıyorum. ancak nota bilgim olmadığı için fazla ilerleyemiyorum. Ayrıcada ses teknisyenim. Size sorum nota bilgisini nasıl öğrenirimç (biraz saçma bi soru oldu galiba ) |
pc müzigi yapmak icin nota bilmek veya klavye calmak sarttır.midi klavyeyle calıp yazabilirsiniz.calma beceriniz yoksa nota farz olmustur demektir.nota ögrenmek icin baslangıcta ders almanızı tavsiye ederim.cunku pc deki nota yazma ve ögrenme programları yeni baslayanla hayli zor ve karısık gelebilir.nota biraz sabır ve bol bol pratik ister.temel dersleri alırsanız gerisini pc den geliştirebilirsiniz.ama mutlaka ders alın.sadece bunu söylerim simdilik _________________ YILMAZ (BOFY)..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ramus

|
Tarih: Prş Ağu 02, 2007 11:13 am Mesaj konusu: |
|
|
dostum eger Ki amacın sadece müzik yazmak ise Kulagını kullanıp kalıplar ile muzik yazabilirsin FL studio ile ama bu senin parçan degildir sadece Sen olan herşeyi birleştirirsin ama diyorsan ki Kendi parçam olsun O zaman işte Notabilip Midi klavye ile oda olmadı Nota bilgin ile enstruman koyup yazabilirsin işte o zaman senin parçan olur  _________________ "PARMAKLARIN BALE YAPTIĞI SANATTIR FLAMENCO"
RaMuS... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
soundman

|
Tarih: Cmt Ağu 04, 2007 6:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Ya aslında ben de nota dersi almak istiyorum vakitlerim musait olmuyor. Eğer bunu bilgisayarda öğrenebileceğim programlar varsa aslında işimi acayip kolaylaştırır. (ne kadar zor olursa olsun) çünkü 3 yıldır muzikle uğraşırıyorum kayıtlarla konserlerle. Bide televizyonda çalıştığım için elimde her türlü profesyonel imkan var. ama artık ramus dostumun dediği gibi kendi şakımı istiyorum sizin gibi dostlarımdan yardım almakta beni mutlu ediyir bu yolda. zaten elimde ki enstrumanları kullanıp birleştirip şarkı yapa biliyorum. _________________ Ses mühendisi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
soundman

|
Tarih: Cmt Eyl 08, 2007 11:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tekrar merhaba,
M-Audio mobilepre usb ses karti aldım 2 girişi var. Cubase veya başka bir programla. aynı anda farklı kanallara nasıl ses kaydebilirim. Örneğin 1 kanalında midi klavye çalarken 2 kanaldada vokal kaydetmeyi düşünüyorum ama dediğim gibi bunlar aynı anda ama farklı kanllara kaydedilecek. Şimdiden teşekkürler
 _________________ Ses mühendisi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
CaKaBo

|
Tarih: Sal Eyl 11, 2007 11:07 am Mesaj konusu: |
|
|
| Merhaba Seskartınızın ÖzeLLikLerini FazLa bilmedigimden Pek bişi diyemeyecegim. Ama Yinede yardımcı Olacagıma İnanıyoruM.. Şimdi Midi Kaydı almak İçin Seskartınızın Midi Girişinin oLmaSı GeReqLi.. Cubase de İki Kanal acacaksın Teki Audio oLacak Diger KanaL ise Midi KanaLı oLacak ikisininde Üstünde Kayıt'a Girmesi için Kırmızı NoktaLarı İşaretLe Tabi ses Kartının girişlerini Ayarlaman GereKLi. Sanırım Audio da Sorun oLmaz ama Midi Girişinde Sorun Yaşayabilirsin Midi KaNaLın Ustune tıkLa Ve SoL tarafta acıLan Yerde Midi out Yazan yerde Enstrumanını Sec Bu Bass Gitar Veya BaŞka Vst EnstrumanLar oLabiLir Sonra Kayıda Bas.. Bu Kadar BeLki YardımCı olmuŞumDur.. KoLay GeLSin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
soundman

|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2007 6:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oncelikle ses kartımın 2 xlr iki tane de line girişi var. audio kayıtlarda farklı kanllara farklı sesler kayıt edebiliyorum ama midi klavye veya enstruman olayına girdiğim zaman ise işler karışıyor. enstruman tek bir yere değil bütün kanallara kayıt ediyor.  _________________ Ses mühendisi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
byyarranger

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
muhalefet

Durumu : Offline
|
Tarih: Pzr Ksm 18, 2007 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hocam yeri değil galiba ama şu cubase'i nerden yüklüyebilirim link verebilir misin.yada sende varsa siteye upload edebilir misin. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
byyarranger

|
Tarih: Cum Ksm 23, 2007 9:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
| muhalefet yazmış: |
| hocam yeri değil galiba ama şu cubase'i nerden yüklüyebilirim link verebilir misin.yada sende varsa siteye upload edebilir misin. |
müzik programları bölümünde var _________________ YILMAZ (BOFY)..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
byyarranger

|
Tarih: Pzr Arl 16, 2007 5:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Oncelikle ses kartımın 2 xlr iki tane de line girişi var. audio kayıtlarda farklı kanllara farklı sesler kayıt edebiliyorum ama midi klavye veya enstruman olayına girdiğim zaman ise işler karışıyor. enstruman tek bir yere değil bütün kanallara kayıt ediyor.  |
bu konuda hala sorun yasıyorsan yardımcı olablilirim.klavye markası ve kullandıgın müzik programı nedir _________________ YILMAZ (BOFY)..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
byyarranger

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
byyarranger

|
Tarih: Pzr Arl 23, 2007 9:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
fl studio örneklerimden
Davul ve bass gitar sohbet ediyor ciftetelli oynuyor sonra da kavgaya tutusuyorlar
inanmazsanız dinleyin :
http://www.muzikfakultesi.org/paylas/download.php?file=786932
davul ve bass yazımları "byyarranger" e aittir
akustik sound mix filan yok dogal tonlar(yanınız da calıyormuş gibi) _________________ YILMAZ (BOFY)..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
byyarranger

|
Tarih: Cmt Arl 29, 2007 5:10 pm Mesaj konusu: vahde loops |
|
|
8 adet vahde ritm...bendir tef hollo darbukadan olusuyor.8 farklı varyasyonda..90 tempo
looplar byyARRANGER tarafından "fl studio" da yazılmıştır.istediginiz şekilde kullanabilirsiniz..
burdan indirebilirsiniz.
http://www.muzikfakultesi.org/paylas/download.php?file=292119 _________________ YILMAZ (BOFY)..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
byyarranger

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
ecey17

|
Tarih: Çrş Ekm 01, 2008 6:21 am Mesaj konusu: |
|
|
selam... saundman, ben de notanın dibine indim finale 2004 te ama senin yaptıklarını yapamıyorum...
hangi programla yapabilirim; yani notaları alıp yerine koyup şarkı yapma işini? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ecey17

|
Tarih: Çrş Ekm 01, 2008 6:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Oncelikle merhaba, bende boyle bir topic arıyordum ki siz açmışısınız. Çok memnum oldum. Benim pc muziğine acayip merakım kullandığım programlar cubase, audition, guitar pro, ejay. bunların hepsini karıştırarak yeni bişeyler yapmaya çalışıyorum. ancak nota bilgim olmadığı için fazla ilerleyemiyorum. Ayrıcada ses teknisyenim. Size sorum nota bilgisini nasıl öğrenirimç (biraz saçma bi soru oldu galiba ) |
eğer finale programı işine yararsa anlatabilirim kullanmayı... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Çrş Ekm 01, 2008 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
hocam bana mümkünse oyun havası tarzında 2/4 lük fl studio ritmler lazım klasik olmasını istemiyorum yoksa internette çok var eğer mümkünse bana elinizde olanları verebilirmisiniz ??? _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|