Tarih: Sal Mar 11, 2008 12:21 am Mesaj konusu:
bence aralıkları bir arkadaşınla beraber çalış oyun gibi zevkli hale getirebilirsiniz _________________ Enstrumanların Tanrısı , Kemanın Ölümsüz Aşkı...
çok basittir aralıklar...şarkı şeklinde düşünebilirsin! _________________ gülenyüz değil gulenyus'um
--------------------------------------------
öğretmen öğrettikçe öğrenen bir cahildir...
--------------------------------------------
müzisyen kendine güvenmeyi öğrenmiş kişidir...
benim hocam aralıklarla ilgili ipuçları yazmıştı bana bak sana aynen geçireceğim absürd hatalar yaparsam zorla bu şarkıları da söyletir bana
hatırlatma:
k2:für elise
b2:doremifasollasido
k3:hatırla sevgili
b3:dostluk şarkısı
t4:istiklal marşı
t5:daha dün annemizin kollarında vs.
k6:love story
b6:march(işte ferahlık temizlik) vs.
inan çok işine yarayacak bööyle kafama vura vura öğretiyo bana bu şarkıları da iyice öğrendim aralık duyarken hep hep kullanıyorum _________________ my past breathes down my neck and it seems now that all i can do is go back to beginnings when all lay ahead..
sürekli tonal düşünüp ona göre oturtursan aralık bilgisini, ilerideki konularda çok daha rahat olursun. yani majör 3lü aralıgı düşünürken iki tam ses falan die düşünmek yerine, bir majör dizinin 1. ve 3. derecesinin aralığı diye oturtursan tam olarak aralıkların önemini anlamış olursun. _________________ Bach... Şimdi ve daima...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz