Tarih: Sal Eyl 09, 2008 11:05 am Mesaj konusu: ankarada grup arkadaşı
1 yıldır ankarada yaşıyorum. burada kimseyi tanımıyorum.
8 yıllık bir müzik geçmişim var. bağlama çalıyorum. bir çok koroda çaldım.
kendim milli eğitim bakanlığına bağlı bir merkezde (gölbaşında) görev yapmaktayım.
müzik yapmak haliyle biraz da ortam ve grup işi.
eğer yalnız iseniz öğreneceğiniz şeyler daha sınırlı kalıyor ve daha az ilerliyorsunuz.
ben müzikte ticari kaygıya öncelik vermeyen birisiyim. (gelen paraya hayır diyorum; demiyorum tabi)
ama
işi biraz da zevk için yapıyorum.
ankarada çalışabileceğim grup veya kişilerle( solist veya enstrüman çalan) bilgi paylaşımında bulunmak ve birşeyler üretmek güzel olur diye düşünüyorum.
tuna_kadirhan@hotmail.com
adresimden bana yazabilir,ekleyebilirsiniz. _________________ bu dahil; bütün genellemeler yanlıştır...
merhaba
bende ankardayım ve gitar çalıyorum. bağlama ve cümbüşte çalıyorum. bir grubumuz var. ama seninlede tanışmak ve çalmak isterim eğer düşünürsen adresim ilkaypal@hotmail.com
arkadaşlar ben ekledim ama gene de görüşme imkanı bulamıyorum.
nefesli çalan arkadaşım sen benim adresimi ekleyebilirsin. çünkü adres yazmamışsın _________________ bu dahil; bütün genellemeler yanlıştır...
arkadaslar bende bass gitar çalıyorum.aynı zamanda eski bağlamacılardanım:)bende aynı sekilde ankarada bır muzık ortamım olsun ıstıyorum.msnem bulentorunc@hotmail.com eklersenız sevınırım.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz