| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
benoyum

|
Tarih: Pzr Ksm 30, 2008 12:14 pm Mesaj konusu: amatör grup kuracağız, profesyonel olacağız! (Ankara) |
|
|
|
|
Mazhar Fuat Özkan ve Modern Folk Üçlüsü tarzından başlayıp, özellikle TÜRKÇE şarkılar ve TÜRK sanatçılar ve gruplar başta olmak üzere kendi dilinde konuşup, şarkı söylemek isteyen, parçaları KESİNLİKLE ÇOKSESLİ çalıp söyleyebilecek yetenekli arkadaşlar arıyorum... Metal tarzını sevmiyorum, yapanlara saygı duyuyorum ama ses tellerini o kadar haşin kullanmamak lazım diye düşünüyorum. Ayrıca yapılacak müziğin kalıcılığı müzikalitesiyle doğru orantılı olduğundan, ne kadar çok insan benimserse o kadar iyi demektir (popülariteden farklı birşey).
Bir de, belki anlamsız olacak ama mizahtan ve espriden anlayabilen kişiler tercihimdir. çokseslilik şu nedenle, üç kişilik bir grubun böğüre böğüre tek ses söylemesi beni sinir ediyor! )) vokalist, klavyeci, baterist, elektro ve/veya bas gitarcı arıyorum fakat diğer çalgıların da elbette grubumuzda bulunması çok güzel olur...
Elimde beste yok. Söz yazmaya vee beste yapmaya çalışıyorum. Bu konularda da becerikli arkadaşlar arıyorum! Elbette yukarıdaki özelliklerden bağımsız olarak! (yani beste yapamayan gitarist gelmesin anlamına gelmiyor)
İşin en önemli kısmı ise ortaya çıkacak ürünleri, kayıtları, demoları dinletebileceğimiz ünlü sanatçı tanıdıklarım var. Bu tanıdıkları elbette burada söyleyemem fakat ağzınızın suyunu akıtacak kadar ünlü ve kaliteli kişiler! )) Bana inanın, çok ciddiyim...
Böyle bir teklif zor bulursunuz! Ben de sizler gibi istekli kişleri tabi ki!
Cevapları ve yorumları bekliyorum...
Ben Oyum  |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
benoyum

|
Tarih: Pts Arl 01, 2008 11:16 am Mesaj konusu: |
|
|
yukarıda yazılan tüm bilgiler (müzisyen tanıdıklar da dahil) doğrudur. eksik bilgi sanıyorum benim gruptaki konumumla ilgili olmuş. ben aslında piyano çalarım, yıllardır çalıyoru; fakat akustik veya bas gitar da çalabilirim. yerine göre değişir. profesyonel müzisyen bir ailenin amatör müzisyen çocuklarından biriyim. grup içindeki öncelikli hedefim bas gitar çalarken VOKAL yapmaktır. daha önce de dediğim gibi, grupta tekseslilik yasaktır, çoksesli olacak her türlü çabanın içinde olurum!  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
benoyum

|
Tarih: Cum Arl 05, 2008 2:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu çağrımı okuyan herkese sesleniyorum. Söylediklerimde ve verdiğim tüm bilgilerde çok ciddiyim. Eğlenmesini de ciddi çalışmasını da bilen, eleştiri getirebilen ve eleştirilmeye tahammül eden, müzik yapmak isteyen ve işe amatörce başlayıp gerisini getirmek için benimle birlikte yola devam etmek isteyecek herkesi gruba davet ediyorum. Bu son çağrımdır! )
İlgilenenler bana (ben.oyum@yahoo.com) adresine mesaj atsınlar! Kendimi sadece, davetimle ciddi olarak ilgilenenlere tanıtacağım.
Sevgiler... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
eftelya

|
Tarih: Cum Arl 05, 2008 5:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam, az önce okudum ilanını. Ben profesyonel bir solistim. Genç ruhlu iyi bir takım kurmak istiyorum, ya da böyle bir takımın içinde yer almak da olabilir. Bilmem nasıl olur.
Eftelya |
|
| Başa dön |
|
 |
|
deliduranım

|
Tarih: Cmt Arl 27, 2008 3:06 pm Mesaj konusu: saksafon |
|
|
| arkadaşım bende saksafon çalıyorum.saksafona grup da yer varmı ilgilenirsen sevinirim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
benoyum

|
Tarih: Sal Arl 30, 2008 1:35 am Mesaj konusu: |
|
|
cevap yazan arkadaşlar, kendinizi ben.oyum@yahoo.com adresime mesaj atarak tanıtabilir misiniz? tanımak ve kendimi tanıtmak, ve hatta müsait olabildiğimiz bir günde tanışmak isterim. Benim için, verilen her cevap değerlidir ve dikkate alınmaktadır!
Sevgiler, görüşmek dileğiyle...
Ben Oyum  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
celist_44

|
Tarih: Sal Arl 30, 2008 6:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de vsolistim yardımcı olun yarddımcı olayım _________________ bana lütfen yardımcı olurmusunuz hocam yok bari biraz kaynak gönderin benimle konuşun nolur çello |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|