Tarih: Pts May 07, 2007 2:54 pm Mesaj konusu: :::akustik gitar yapımı:::
_________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
ömrüm biter ben enstruman yapmaya kalksam oda ayrı bir sanat _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
çok yararlı bi video paylaşım için teşekkürler.ama daha uzun olmasını isterdim:) _________________ bugünden sonra,dönüp bi daha bakma,
çok seviyorum ama:
git git! durma!....
araştırmadayım arkadaşlar daha uzununu bulucam inşallah
yapmaya kalksan yarıda kalcaktın demek yapmak zaten kolay bide alet edevat herşey hazır ama video kısa _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
aslında benim elimde kalıp warda o kenarlarını yaptıkları press aleti olsa yapardım heralde...(kendi çapımda) _________________ ----- life is rock ----
denemek lazım _________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
ehehe bölümünü okudum anlatiim isterseniz nasıl yapıldığını kolay gibi sanki ama bakalım denicem bigün yapmayı _________________ "Psychedelic bir ben Yalnızlığımı seviyorum Yoksa yalnızlıkmı beni.."
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz