müzikle uzun zamandır ilgiliyim.... gitar öğrenmeyi uzun zaman istedim... sonunda bi gitarım oldu.. kendim notaları öğrendim ama akorları öğrenemiyorum... ders al dicekseniz imkansız... ailem müzikle ilgimi desteklemiyo... ama ben öğrenmeyi çok istiyorum... bildiğiniz metodlar ya da internet sayfaları warsa lütfen söyleyin...
kardeş seni en iyi ben anlarım...aynı problemi bende yaşamıştım.ailem adestek ermiyordu..ben gitarı kendi başıma öğrendim...gitar eğitim metodlarının olduğu kitaplar var onlardan faydalan...ayrıca öner yavuz hocanın gitar dersi nette dolaşıyor..imkanın olursa onları indir onlardan çalış...
sadece notalar öğrenmekle iş bitmiyor...ben günlük 1saat olmak üzere parmak egzersizi ve o gün ne öğrendiysem onları uyguluyordum..çok düzenli bir çalışma ile 6 ay içinde tam anlamıyla çalıp söyleyebilecek düzeye geldim.
senin için özel bir dosya oluşturup rapide veririim...işine yarayacak herşeyi ordan bulabilirsin..birkaç gün ver bana istediğin çoğu dökümanı gönderebilirim _________________ Herşey çok güzel olacak
teşekkürler... siteden mümkün olduğunca yararlanıyorum we çok yardımı oldu... kısa süre içinde sitede önerilen kaynaklardan birini de alcam:D hepinize we site yöneticilerine teşekkürler
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz