hocam bana akor geçişlerini hızlandırmam için şöyle bi alıştırma yaptırıyodu önce akoru basıyodum 4 vuruş sayıyodum sonra diğer akora geçiş sonra 3 vuruşta sonra 2 vuruşta sonra bir vuruşta böyel yavaş yavaş hızlandırıyodu.belki işine yarayabilir _________________ Oyuncak dünya
Bu oyun çok kolay sen de oyna
Kır ve dök, yap ve boz
Yeniden başla
Hepimiz çocuklarız aslında
Kimisi askercilik oynar
Kimisi hırsız ve polis oynar
Kimisi evcilik oyunu oynar
Ben de müzisyeni oynarım şimdi
akorlari hizli geçmek istiyorsan önce bütn akorlari arpej olarak geciceksin... ve parmak sırasına göre basıcaksın perdelere.
ornegin sag elin hangi tele vuruyorsa akorda hangi perdeye basman gerekiyorsa o an o vurdugun tele basicaksin sürekli böyle arpej inip cıkıcaksın zamanla aklının eremycegi kadar daha hızlı akor gecebilirsin _________________ Bu muydu yaşam hadi öyleyse bir kez daha...
SANİYELİ VE RİTMLİ ÇALIŞ RİTİME YETŞECEKSİN Bİ SÜRE SONRA İİYİCE ALIŞINCA ZATEN BÖLE BİR PROBLEMİN KALMAYACAK SAY VE AKOR BAS İŞTE BU KADAR _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz