3 mart 2008 pazartesi; Anadolu üniversitesi eğitim fakültesi konseri
...mart 2008; Cem Özkan&Akademik Uyarı eskişehir konseri
...mart 2008 ; Dijitürk TÜRKMAX Canlı yayın konuğu
22-25 Nisan 2008 ; Uludağ Üniversitesi Rock festivali (ana gruplarından)
Bu ara tatilde sizi dinleme şansım olmuştu hatta biraz zor olmuştu maşallah nazar değmesin mekanda adım atcak yer yok Sound çok başarılı. ama mazur görülürse bi ufak eleştiri değil de sadece yorum yapmak isterim . Davulcunuz çok seri çalıyor ama tuşesi çok sert. yani slow şarkılarda bile çok sert tuşeyle çalıyor yani birazcık tırmalıyo gibi Vokaller gayet başarılı, gitarların tonları gayet temiz geliyordu, bass gitarın tonları çok güzel Ken Smith tonları aldım sanki
Eğlence de çok güzel , keyif alabildim. tekrar dinlemeye gelirim fırsatım oldukça.
size başarılar. _________________ Keep on Rockin'
eyvallah kardeşim yorum kötü bir eleştiri değil.
bateristimiz gaz bir baterist, evet tuşesi sert tir. birde mikrofon seti kullandığı için yumuşkata vursa ses baya fazla geliyorda olabilir dışarı
bazı günler hiç slow çalmıyoruz , bazen 3. yarı prgramın verdiği gazla slow bir parcayı istemeden sert çalıyoruz aslında:)
yine bekleriz derim en son nezaman izledin bilmiyorum ama repertuarımıza baya parca ekledik.
akademik uyarı eskişehirde izlediğim en sağlam grup.sahnedeki enerjilerini seyirciye aktarmayı iyi biliyolar ayrıca altan abi çalarken de iyi pozlar veriyor _________________ Oyuncak dünya
Bu oyun çok kolay sen de oyna
Kır ve dök, yap ve boz
Yeniden başla
Hepimiz çocuklarız aslında
Kimisi askercilik oynar
Kimisi hırsız ve polis oynar
Kimisi evcilik oyunu oynar
Ben de müzisyeni oynarım şimdi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz