| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
hush

|
Tarih: Cum Ağu 08, 2008 11:37 am Mesaj konusu: Acil Yardım Pls? :( |
|
|
|
|
" Güz döneminden önce Ağustos ayı sonunda yapılır. Başvuracak adaylardan ÖSS sınavından her yıl belirlenen taban puanı almaları şartı aranır. Sınav İki aşamalıdır. Yazılı olarak yapılan 1. aşama da enstrüman sınavıdır. Bu aşamada aday daha önceden Anasanat Dalının belirlemiş olduğu en az konservatuvarın Lise 3 düzeyindeki programını çalmak zorundadır. ( Bu sınavdan en az 100 üzerinden 70 puan alma şartı vardır. ) 2. Aşama Genel Müzik Bilgisi ( solfej - ölçü, ritim , gam, mod, süs notaları, anahtarlar, müzik kulağı sınaması v.b. ) Armoni, Müzik Tarihi ve Genel Müzik Kültürü başlıklarını taşıyan teorik sınavdır. Her iki sınavın ağırlıklı ortalama sonucu en az 100 üzerinden 70 puan olmalıdır. Belirlenmiş kontenjana göre sıralama yapılır."
İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarı piano anasanat dalı Lisans sınavı duyurusu...
Lise döneminden konservatuarlı olmadığım için bilemiyorum..Lise3 Düzeyindeki program nedir acaba??
Bilen varsa acil yardım rica ediyorumm..
"İ.Ü. devlet konservatuarının sitesine baktım, belirtilmemiş" |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
onurgoc

|
Tarih: Prş Ağu 14, 2008 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
sadece bir tahmin bende bilmiyorum ama lise3 düzeyine gelene kadar ne kadar eğitim aldıysan müzik üzerine o seviyede çalman gerektiğini belirtmek istemişlerdir belki tabi sallıyorda olabilirim _________________ www.myspace.com/yallahtazzik1912 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Prş Ağu 14, 2008 1:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
lise 3 düzeyinin kullandığı piyano metod kitabıdır şu anda piyasada özel yayınevlerinin hazırladığı güzel sanaylar liseleri için piyano kitapları var
onların son sınıf düzetindeki piyano eserleri kastediliyodur  _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
princessofpianos

|
Tarih: Pzr Ağu 17, 2008 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
O duyuruda değil ders içeriklerinde yazar
Siteden konservatuarın sayfasına gidip ders içeriklerini bulursan, sınıf sınıf istenen seviyedeki parçaları bulursun... _________________ Sen ne kadar anlatırsan anlat, senin anlattığın karşındakinin anladığı kadardır...  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|