Üye Menüsü
  Kullanıcı Adı:

Şifre:

Her ziyaretimde otomatik giriş yap

[ Şifremi unuttum ]
 [ Üye Ol ]

Arama Yap

Gelişmiş Arama İçin
Fakülte GOOGLE

Mini Menü

Müzik Terimleri Sözlüğü
BACH Notaları
CHOPIN Notaları
BEETHOVEN Notaları
MOZART Notaları
VIVALDI Notaları
PAGANINI Notaları
PALESTRINA Notaları
TCHAIKOVSKY Notaları
ALBENIZ Notaları
SCHUBERT Notaları
HANDEL Notaları
TELEMANN Notaları
Klasik Gitar Notaları
Pano Klavuzu
Keman Dersi
Fakülte GOOGLE
Flüt Dersi

Google Önerileri

Dünya Sıralamasında -Fakülte-

2008 agsl!!!

Başlığa cevap gönder    -> Müzik Öğretmenleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj

denizs

Üye

Durumu : Offline

MesajTarih: Çrş Eyl 10, 2008 1:16 am    Mesaj konusu: 2008 agsl!!! Alıntıyla Cevap Gönder

beennn başarısız bir müzik öğretmeniyim.herhalde koskoca komisyon yalan söyleyecek değil ya... agsl mülakatına girdim başarısızıımm karar verenler kim komisyonda kimler vardı neye göre kime göre başarısızım ben?neden?atlatıcam bunuda.arkadaşlar başka giran varmı bu sınava 12 ağustos 2008
Başa dön
Üye profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Sponsor

destina:)

Üye

MesajTarih: Çrş Eyl 10, 2008 1:40 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sad ne demek başarısız oralara kadar gelipte başarız olarak görme kendini ne çeşit bir sınav hiçbir fikrim yok fakat heyecan vs. şeyler etkili olmuştur belki...
o kadar sınavları şunları bunları atlayıp öğretmen olmuşsun arkası da gelecektir Smile

Denizlere çıkar sokaklar....
Başa dön

kontrbasci

Fakülteli (1)

MesajTarih: Çrş Eyl 10, 2008 2:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

doğru. bence de hemen ümitsizliğe kapılma kendini kötüleme. bak bizler senin gibi bi öğretmen okuluna girip te mezun olmayı hayal eden tayfayız. sen bizden bi yukardasın ve emin ol bizim şimdi geçmek için debelendiğimiz yerlerden sen geçtiysen bundan sonrakilerden de geçersin. hem sen bi TÜRK sün ve kendinden emin ol ve kendine güven kesinlikle başarıcaksın eminim. bilmiyorum ilk girişin miyid ama bardağın dolu tarafını gör. en azından sınav hakkında daha detaylı bi bilgiye sahipsinve o atmosferi canlı olarak yaşadın. biz bütün fakülte sana güveniyoruz. Wink Smile Gül öğretmenim...

denizs

Üye

MesajTarih: Pzr Eyl 14, 2008 9:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben bu konuyu yazdığımda cevap gelmesini bile beklemiyordum çok teşekkürler yazdıklarınız gerçekten bana destek oldu çok teşekkür ederim.yarın sınıfa derse gircem ve ne yapacağımı bilmez haldeyim.sınava ilk girişimdi ama bir daha girmem.giremem öyle kötüki anlatamam size kabullenmek çok zor.insan yılgınlığa düşüp kendine güvenini katbediyor ya da bana böyle oldu ama İYİİ VARSINIZ İYİKİ.. çok teşekkürler! sevgiyle..
Başa dön

kontrbasci

Fakülteli (1)

MesajTarih: Pzr Eyl 14, 2008 10:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kendine güven... hem de her zaman... güvensizlüğe düştüğünde ise sana inanan güvenen insanları düşün... en basitinden biz fakülte halkını.... iyi dersler hocam Smile

denizs

Üye

MesajTarih: Pts Eyl 15, 2008 12:52 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkürler! gerçekten okurken bile gülümsedim.yarın sabah istiklal marşı nı yönetmemek için geç gitmeye bile karar vermiştim ama şimdi öyle değil orada olcam sizinle,sizi düşünerek
Başa dön

vekil13

Aktif

MesajTarih: Pts Eyl 15, 2008 1:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

aferin işte bu kendini engellemek yerine kendini geliştirmeye bak Bravo Bravo

kontrbasci

Fakülteli (1)

MesajTarih: Sal Eyl 16, 2008 9:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

denizs yazmış:
çok teşekkürler! gerçekten okurken bile gülümsedim.yarın sabah istiklal marşı nı yönetmemek için geç gitmeye bile karar vermiştim ama şimdi öyle değil orada olcam sizinle,sizi düşünerek

sevindim bu kararı vermene ve kendine güvenmene. Smile Gül inşallah herşey gönlünce olur Smile

hents

Üye

MesajTarih: Sal Eyl 16, 2008 11:16 am    Mesaj konusu: Re: 2008 agsl!!! Alıntıyla Cevap Gönder

denizs yazmış:
beennn başarısız bir müzik öğretmeniyim.herhalde koskoca komisyon yalan söyleyecek değil ya... agsl mülakatına girdim başarısızıımm karar verenler kim komisyonda kimler vardı neye göre kime göre başarısızım ben?neden?atlatıcam bunuda.arkadaşlar başka giran varmı bu sınava 12 ağustos 2008

Hocam merhaba. Hangi agsl'nin sınavına girdiniz?
Eger yanlış bilmiyorsam güzel sanatlar liseleri için eğitmen alım sınavlarına okuldan bir komisyon degil, dışarıdan bir komisyon geliyor.
Bu komisyonunda oradaki mantıgını siz düşünün artık.
Bence komisyondaki hiçbir üye o okulun en iyisi için kendini cok kasmaz. Yani sen kazanmışssın ya da kazanmamışsın onun cok umrumda olmaz ki zaten bu tür sınavlarda nasıl bir düzen/oyun/torpil (artık ne derseniz Exclamation ) döndüğünü herkes cok iyi biliyor.
Yani demek istediğim; Siz bu yüzden kendinizi üzmeyiniz. Siz şuan eğitim verdiğiniz okuldaki ögrencileri düşünün.
Ve eminim ki o okuldan da cok kaliteli ögrenciler çıkacaktır.
AGSL'deki ögrencileri yetiştirmek daha kolay çünkü zaten onlar yetenek sınavı ile alınmış, sadece müzik eğitimini düşünerek gelmiş.
Sizin işiniz daha zor fakat okulunuzdaki müzik yeteneği olan ögrencilere gerekli olan eğitimi verdiğiniz taktirde AGSL'deki çoğu eğitmenlerden üstün oldugunuzu hissedeceksiniz.

Umarım yanlış birşey söylememişimdir. Varsa hatam lütfen düzeltin. Wink
Iyi günler.
Başa dön
Üye profilini görüntüle Özel mesaj gönder Üyenin web sitesi

denizs

Üye

MesajTarih: Cum Ekm 10, 2008 1:54 pm    Mesaj konusu: geciktiğim için binlerce kere özür dilerim Alıntıyla Cevap Gönder

evet uzun zamandır bunalımdan çıkamadığım için canım hiç birşey yapmak istemedi fakülteyede girmedim bu yüzden yeni yazılan mesajları görmedim çok özür dilerim evet arkadaşım ben agsl öğretmenliği mülakatında elendim.kendime güvenimi kaybettim ve ne yapsam geri gelmiyor.komisyonda iki müfettiş iki de bakanlık görevlisi vardı.bu insanlar beni değerlendiremez demek biraz avunma gibi geliyor çünkü o sınavı kazananlar oldu tabiki.ne söylenir bilmiyorum ama cevaplrınız için binlerce teşekkürler gerçekten en büyük desteksiniz sevgiler
Başa dön

denizs

Üye

MesajTarih: Cum Ekm 10, 2008 1:57 pm    Mesaj konusu: Re: 2008 agsl!!! Alıntıyla Cevap Gönder

hents yazmış:
denizs yazmış:

Eger yanlış bilmiyorsam güzel sanatlar liseleri için eğitmen alım sınavlarına okuldan bir komisyon degil, dışarıdan bir komisyon geliyor.
Bence komisyondaki hiçbir üye o okulun en iyisi için kendini cok kasmaz. Yani sen kazanmışssın ya da kazanmamışsın onun cok umrumda olmaz ki zaten bu tür sınavlarda nasıl bir düzen/oyun/torpil (artık ne derseniz Exclamation ) döndüğünü herkes cok iyi biliyor.
Yani demek istediğim; Siz bu yüzden kendinizi üzmeyiniz. Siz şuan eğitim verdiğiniz okuldaki ögrencileri düşünün.
AGSL'deki ögrencileri yetiştirmek daha kolay çünkü zaten onlar yetenek sınavı ile alınmış, sadece müzik eğitimini düşünerek gelmiş.
Sizin işiniz daha zor fakat okulunuzdaki müzik yeteneği olan ögrencilere gerekli olan eğitimi verdiğiniz taktirde AGSL'deki çoğu eğitmenlerden üstün oldugunuzu hissedeceksiniz.

Iyi günler.

çok teşekkürler arkadaşım ne yanlışı düzeltilecek hiçbir şey yok.yazdıklarınız bana çok iyi geldi.biraz geç gördüm sadece onun için üzgünüm.
Başa dön

kontrbasci

Fakülteli (1)

MesajTarih: Pzr Ekm 12, 2008 10:30 am    Mesaj konusu: Re: 2008 agsl!!! Alıntıyla Cevap Gönder

hocam branşınız neydi? bide muğla agsl yi denediniz mi? hoca bakımından baya kısıtlı bi kadrosu var. şansınız daha fazla olabilir diye söylüyorum. Smile

hents

Üye

MesajTarih: Cum Ekm 17, 2008 5:49 pm    Mesaj konusu: Re: 2008 agsl!!! Alıntıyla Cevap Gönder

denizs yazmış:
hents yazmış:
denizs yazmış:

Iyi günler.

çok teşekkürler arkadaşım ne yanlışı düzeltilecek hiçbir şey yok.yazdıklarınız bana çok iyi geldi.biraz geç gördüm sadece onun için üzgünüm.

Rica ederim. Wink

cherryviolinist

Yeni Üye

MesajTarih: Pzr Ekm 19, 2008 9:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam sizin adınıza çok üzüldüm ama canınızı sıkıp pes etmeye değmez değilmi?insanlar daha kpssyi bile geçip atanamıyorlar...En azından öğretmeniz...Ben 2. yılımı yapıyorum öğretmenlikte 3. yılımın sonunda bende girmeyi deniycem.Fakat bu sınavda neler soruluyor tam olarak bilgi sahibi değilim hocam kısaca bahsedebilirmisiniz?Teşekkürler...
Başa dön

galadrielll

Yeni Üye

MesajTarih: Cmt Ekm 25, 2008 2:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili hocam,
Bu forumu yeni gördüm. Yaşadığınız da oldukça üzücü bir deneyim. Bir aralar bende niyet etmiştim güzel sanatlar lisesine başvurmaya. Ancak öyle duyumlar aldım ki açıkçası ben baştan pes ettim. Siz çok güzel bir cesaret göstermişsiniz. Ne gibi duyumlar mı aldım? İşi bilen az çok içinde olan herkesin bana ilk sorduğu şuydu:
"Adamın var mı? O iş tamamen torpil.."
"Kızım orada ne oyunlar dönüyor haberin var mı???"
"Oooo senin arkanda sağlam bir adamın var galiba Smile)"
Eeehhh dedim bende her duyan bir torpil, oyun, ya da sağlam bir arkadan bahsediyorsa bunca insanın vardır bir bildiği...
Sakın ola kendinizi yetersiz ya da kusurlu görmeyin... Malesef burası Türkiye ve malesef bizler çok sevdiğimiz alanlarda eğitim görme şansı elde etmiş fakat mezun olduktan sonra bu ülkenin gerçekleriyle yavaş yavaş yüzleşen, bunları hazmedemeyen narin yaratılışlı insanlarız. Siz doğrusunuz öğretmenim düzen yanlış...

kontrbasci

Fakülteli (1)

MesajTarih: Sal Ekm 28, 2008 12:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

evet bence de hocam. arkadaş doğru söylüyor.
Önceki mesajları göster:   
Başlığa cevap gönder  

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz

Güvenlik Sistemi CBACK CrackerTracker