| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
|
hakan09

|
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor
|
|
 |
|
öjbe

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 3:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
| malesef gençliğin bunlardan haberi yok. dahada önemlisi yakın tarihimizi adam akıllı okullarda dahi öğretmiyorlar.darbecilerin evlatları şimdi vatanı pazarlarken toplumumuz ayakta uyutulurken birileri ceplerini dolduruyor.aranızda belkide sanatçı insanlar çıkacaktır sanatçıda bir yerde toplumun aynasıdır ama ben gençlikte bilinç görmüyorum ve ilerde sadece çıkacak olan ise zanaatkar insanlar olacak yani çok iyi işini yapacak ama hiç bir zaman sanatçı vasfına erişemeyecek. üzücü bir durum.okumak yorumlamak anlatmak lazım malesef okumuyoruz kulaktan dolma bilgilerle yaşamımızı devam ettiriyoruz.yaşam tarzımız kişiliğimiz benliğimiz toplumdan ve aileden görme bilgiler olarak kalıyor ilerisine gidemiyoruz üzerine birşeyler koyamıyoruz basit yaşıyor basit düşünüyoruz çünkü kolay geliyor bu bize birbirimizi anlamıyor farklı düşünen insanlara yaftalama markalama hor görme peşine gidiyoruz farklı yaklaşımlara alışmamaış bir toplum olarak ot gibi yaşıyoruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
vekil13

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 3:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
tarihini bilmeyen millet geleceğini göremez!!!!!!! _________________ DESIGN ßy_OĞUZHAN __ 2008
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
kontrbasci

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 11:08 am Mesaj konusu: |
|
|
şu anda da bence oraya doğru gidiyoruz. veya bi değişiğine... ama sonumuz pek hayır değil gibi geliyo bana. herkes bu yaşananları boşuna asılanları unutmasa onlara sahip çıksa belki bu durumda olmazdık. ve oğuzhan sana da katılıyorum. ne geçmişimizi inkar etmeliyiz ne de gelecekte yaşamalıyız. geçmişten ders çıkarmalıyız. geleceğe öyle bakmamız lazım. ama bence geçmiş tekrarlanıyo. ve bu sefer başımıza bi MUSTAFA KEMAL geçer mi bilmiyorum  _________________ stanley clarke |
|
| Başa dön |
|
 |
|
ines_de_castro

|
Tarih: Cum Eyl 19, 2008 3:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten insanın kanını donduran olaylar bunlar.bir daha yaşanmaması tek dileğim.
yaşıtlarıma bakıyorum da,herkes bir şeyler söylüyor,hepsi kapitalist aslında ve bundan haberleri dahi yok.işte bu durumda söylenecek söz bu:bilmeyen yorumunu yapmamalı bence,araştırmayan kişi bu konularda söz sahibi olmasın.. _________________ Derler ki bir yerden sonra,acımaz daha fazla.... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
s!n3m

|
Tarih: Cmt Eyl 20, 2008 3:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
erdalı gördüm darağacında 16 yaşında ölürken nitekim ....
asmayalım da besleyelim mi......... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
miss_viola

|
Tarih: Sal Ekm 14, 2008 11:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
unutulmadı...unutulmayacak...... ders almayıı bilene... varolsun yoldaşlar  _________________ __oNLar ßiZe ''ABC'' yİ öĞreTTiLeR...!__
__ßiZ ''CHE'' yİ öĞrEnDiK....!___ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|