Tarih: Pts May 07, 2007 3:46 pm Mesaj konusu: ::: ud yapımı :::
_________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
enstrumanların yorgun sesi türk müziğine ençok yakışan enstrumanlardan biri ...
_________________ BİR BAŞLARSAM NOTALARLA KOŞMAYA SANA YÜZLERCE ''SUS'' İNAN Kİ VIZ GELİR BANAGÖZLERİN İÇİME AKARSA OKYANUSLARCA BEŞ ÇİZGİ DÖRT ARALIK AZ GELİR BANA
Fevzi Amca aynı zamanda ressamdır.Yaptığı keman ve udlar yalnızca Türkiye'de değil dünyanın çeşitli yerlerinden çeşitli icracıların ve yapımcıların da dikkatini çekmiştir.Ayrıca ud yapımına, kendi buluşu tekniklerle yeni boyutlar da kazandırmıştır.Ne mutlu ki bana kendisiyle tanışma ve sohbet şansına nail oldum.
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 2:09 pm Mesaj konusu: ud yapımı madendag müzik
ud tüm dünyada kullanılan ve asıl vatanı Türkiye olan çok mühim bir enstrumandır..degerli ud icracıları ve ud seven veya yapımına merak saran arkadaşlar,yapım bilgileri ve kıymetli yapım ustaları hakkında bilgilerimi paylaşabilirim..sorular sizden cevaplar bizden.gerek türk müziği ve nazariyatı gerekse enstruman yapım sanatı konusunda gençlere bu işi sevdirmeliyiz..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz